Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kérdésem, melyik test tipus jön be nektek? www.kephost.com/image/cHIr www.kephost.com/image/cHI4
Nekem egyik se... xD De ezt jól tudod, a nagyon kigyúrt test más csajnak se nagyon, csak kevésnek. Szerintem ennél a korosztálynál az első lesz sikeresebb, de majd kiderül. Az még számomra is elfogadható (olyan testű pasi se kéne, de legalább nem mondom, hogy undorító) de a második tényleg az a tipikus "izomagy" hatás... :D Viszont biztos olyan is van, akinek az tetszik. Szerintem magad miatt gyúrj, ne a csajok miatt, mindenképp lesz olyan, aki elfogad és vonzónak tart.
17/L
Inkább az első, nem azért mert a második ne lenne kapatos , csak én inkább a szálkás fiukat kedvelem :) De sok lány van biztos akinek a második is bejön, de magad miatt csináld és úgy , olyanra amilyenre te szeretnéd.
16l
Az első felsőteste nagyon szép, de számomra ijesztő, ha így kidagadnak az erek a karban.
16/l
A belbecs a fontos a normális lányoknál.
Inkább az első, de ne felejtsd a lábnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!