Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó alakom lett?
Ezelott se voltam kover de most meg fogytam 5 kilot, minden nap futok.Fogok igy tetszeni a fiuknak? 18 leszek nemsokara 172 cm vagyok es 45 kg. Szerintem meg lehet, hogy fogynom kellene, de sokan azt mondjak mar nem.
Mi a velemenyetek?
(Jobb oldali vagyok)
Tetszenek a vékony lányok, még ez az alak is, de többet már ne fogyj! Már csak az egészséged miatt sem. Sőt még az sem gond, ha hízol egy kicsit (bár mint ahogy mondtam: nekem ez az alak is tetszik)
Nem kell aggódni, már itt vagyok lényegében én, és még biztos más is van, akinek bejön. Viszont többet tényleg ne fogyj! Max minimálisan hízz. Ha pedig eddig nem volt barátod, akkor az valószínű nem az alakod miatt volt :)
5 kilót fogytál... 5 kiló pluszban is ugyan úgy szép alakod lehetett (mármint azok szemében, akik a vékonyat preferálják)
Lehet, hogy te olyan kutyákra-fiúkra-buksz, akik a csontot szeretik, de a kutyák inkább húst esznek, mint csonttal játszanak-szerintem.
Én is szerettem volna egy időben ilyen karcsú lenni mint te, de kaptam fiúktól visszajelzéseket, hogy úgy vagyok jó, ahogy.
Ha fitt vagy, és úgy érzed jól magad, akkor semmi akadálya a fogyásnak. Viszont aki nem a külsődbe szeret bele, azt csak a belsőd fogja érdekelni, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!