Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak az elvárásaim?
Tényleg olyan kevés 14-16 éves srác lenne, aki nem iszik, nem dohányzik, és hűséges? :S
14/L
Figyelj, én teljesen megértelek. Nos nálam ez alapkövetelmény (mármint a felsoroltak). Ámde legyen udvarias és kedves, legyen benne valami lovagiasság, és ami a legfontosabb szeressen. A külső ugyan bagatell részlet, de legyen haja :)
Magyarul máris halálra van ítélve a szerelmi életem azelőtt, hogy elkezdődött volna :"D
14/L
#15, akkor mennyi? :D
#16, :(
# 11 Egyetértek!
Tizenéves koromban próbáltam ki én is sok mindent, amire már huszonévesként nem nézek olyan meghatódottsággal, és kifejlődött az értékrendem.
Szerintem csak abban az értelemben "nagy elvárás", hogyha általánosságból mindenkitől elvárod.
Hogyha konkrétan arra koncentrálsz, hogy "minden srác tökéletlen, mert isznak-cigiznek" stb., akkor lehet hogy elkerül a szerelem:D Pedig egyértelműen lehet ilyen srác, csak megkell találni, majd vele foglalkozni, nem az átlagot kritizálni.
Ha csak rossz pasik kezdtek ki veled, akkor az pech. Mit lehet tenni? Valószínűleg nem úgy születik egy párkapcsolat, hogy te elképzelsz egy ideált, miközben az a környezetedben nem adott. + nem filmekből kell szerelmes lenni:D
# 19 kit érdekel?:) amúgy sem másoktól függ a párkapcsolatod (amiről itt szó van)
..nem a bunkó/cikiző emberektől, vagy igen?:)) akkor szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!