Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Magasak az elvárásaim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Tényleg olyan kevés 14-16 éves srác lenne, aki nem iszik, nem dohányzik, és hűséges? :S

14/L

2016. jún. 21. 19:50
1 2 3
 11/22 donmogyoróscsirke ***** válasza:
76%
Leányom, olyan értelemben magas elvárás ez, hogy pont olyan korosztályokat soroltál, amikor az említett dolgok kipróbálása , próbálgatása folyik. Ennyi idősen kezd el "rosszalkodni" az ember, ismeri meg a saját mértékeit ( gondolok olyanra aki pl taccsra issza magát). Általában 20 éves kor fele ( illik) beállnia egy olyan rendszer szerű történetnek, hogy az ember ismeri a saját határait és bírását. A hűséges jelző nem értem hogy jön ezekkel összefüggésbe. Kicsit lazulj te is, és ne arra gondolj hogy milyen szar valakit kikaparni az árokból. Nem azt mondom hogy legyél te is "rossz", csak ne úgy fogd fel ezeket a dolgokat, mint isten káromlás. Sportolok, nem cigizek, néha iszunk a haverokkal, és ettől nem vagyok másabb akárkinél :D
2016. jún. 21. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Én 14 éves létemre nem iszok (alkoholt) és nem is dohányzom.Problem? :D 14/F
2016. jún. 22. 10:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor no problem :D
2016. jún. 22. 10:50
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Helyes :D Utolsó voltam.
2016. jún. 22. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagyok, csak nem 16 :D
2016. jún. 22. 20:00
 16/22 anonim válasza:
47%

Figyelj, én teljesen megértelek. Nos nálam ez alapkövetelmény (mármint a felsoroltak). Ámde legyen udvarias és kedves, legyen benne valami lovagiasság, és ami a legfontosabb szeressen. A külső ugyan bagatell részlet, de legyen haja :)

Magyarul máris halálra van ítélve a szerelmi életem azelőtt, hogy elkezdődött volna :"D

14/L

2016. jún. 22. 20:37
 17/22 A kérdező kommentje:

#15, akkor mennyi? :D

#16, :(

2016. jún. 22. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:

# 11 Egyetértek!

Tizenéves koromban próbáltam ki én is sok mindent, amire már huszonévesként nem nézek olyan meghatódottsággal, és kifejlődött az értékrendem.

Szerintem csak abban az értelemben "nagy elvárás", hogyha általánosságból mindenkitől elvárod.

Hogyha konkrétan arra koncentrálsz, hogy "minden srác tökéletlen, mert isznak-cigiznek" stb., akkor lehet hogy elkerül a szerelem:D Pedig egyértelműen lehet ilyen srác, csak megkell találni, majd vele foglalkozni, nem az átlagot kritizálni.

Ha csak rossz pasik kezdtek ki veled, akkor az pech. Mit lehet tenni? Valószínűleg nem úgy születik egy párkapcsolat, hogy te elképzelsz egy ideált, miközben az a környezetedben nem adott. + nem filmekből kell szerelmes lenni:D

2016. jún. 26. 19:38
 19/22 anonim válasza:
47%
Itt vagyok én..nem iszok, nem dohányzok, nem drogozok...jajj csak itt a problémaa a 21. Században...hogy nem vagyok ,,menő,, mert ,,nem merem,,.. hát majd 60 év múlva ő meg nem lesz elég menő élni mert már nem birja a mája vagy a tüdeje...ez van..nem vagy elég menő drogos állatok... 14/f
2016. jún. 27. 09:10
 20/22 anonim ***** válasza:

# 19 kit érdekel?:) amúgy sem másoktól függ a párkapcsolatod (amiről itt szó van)

..nem a bunkó/cikiző emberektől, vagy igen?:)) akkor szomorú.

2016. jún. 27. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!