Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Összejöhetek az osztálytársammal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhetek az osztálytársammal?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel első óta járunk egy osztályba, mindig közömbös volt a kapcsolatunk, viszont nem rég "létrejött" egy kis társaság, amiben mindketten vagyunk, szóval mostmár jobb kapcsolatban vagyunk.. 2 hete ugyanabban a buliba voltunk, ahonnan ő vitt haza, út közbe is jót beszélgettünk.. kb 3 hete szakított a barátjával, és gondoltam megpróbálom, hátha össze tudok jönni vele.. még 1 év van a suliból.. ezt megtehetem, vagy nem célszerű?

2016. jún. 21. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ilyen sz>r iskolás kérdések jönnek már bocsánat.. amikor 2 hete nyári szünet van :D tessék arról is feltenni xd amúgy persze ki mondta ezt hogy nem lehet "osztálytársal?"
2016. jún. 21. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
haverom 3. ba jöt ösze egy csajal 4. be szakitotak 5. be öszejötek 6. ba szakitotak xd
2016. jún. 21. 19:43
 13/16 A kérdező kommentje:
10. már nem érkeztek válaszok :D
2016. jún. 21. 20:16
 14/16 likebike ***** válasza:

Öö....te azt honnan tudod,hogy kiheverte?3 hét nagyon kevés,attól még fájhat neki,akkor is,ha ő szakított.Vannak ilyen példák,hogy a csaj szereti a barátját,de szakít vele,mert veri vagy esetleg a szülei,más ok miatt.Ne is kérdezz rá,hogy túltette-e magát,mert ha az a kapcsolat ért neki valamit,akkor azért szenvedhet egy ideig.És nem fogja az orrodra kötni,mikor lesz túl rajta meg amúgy is,ezt a lányokkal szokták megbeszélni.Általában.Szóval csak lassan,ne legyen az,hogy most hamar elkezdtek járni,csakhogy legyen neki új barátja vagy neked barátnőd és aztán meg véget érjen 2 hét múlva,mert nem ismertétek meg még jól egymást.Láttam már erre példát.

Úgy csinálod,ahogy akarod,csak azért írtam le ezeket,hogy még véletlenül se ess pofára,a fiúk könnyebben teszik túl magukat egy kapcsolaton(emberfüggő ez is).

2016. jún. 21. 20:36
 15/16 A kérdező kommentje:
kimondottan boldog volt, hogy szakítottak :D
2016. jún. 21. 20:42
 16/16 likebike ***** válasza:
Ok.Akkor csapj a lovak közé.
2016. jún. 22. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!