Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Összejöttem az osztálytársamma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem az osztálytársammal. Mi lesz ha szkítunk?

Figyelt kérdés
11.- es gimnazista vagyok és 2 hónapja járunk a pasimmal, de ez igazából olyan se veled, se nélküled kapcsolat.. Mi lesz ha szakítunk? Valakinek van tapasztalata ilyen téren? Félek ha ne adj isten szakítanénk, vajon kihatással lesz- e az osztályban lévő közérzetemre? Hogy fogjuk után elviselni egymásT?

2016. jún. 6. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. Igazából ha nem csúnyán ér véget akkor nincs nagy kihatással semmire. Persze kicsit fura eleinte de aztán semmi különös érzés nincs. Persze ez attól is függ milyen az illető. 18F
2016. jún. 6. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
hát az én hozzáállásom hogy házinyúlra nem lövünk.. osztálytárssal még véletlenül sem.
2016. jún. 6. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen. Volt barátnőmmel kilencedik év végén jöttünk össze, és jártunk majdnem két évig. Igaz, mi elég szoros kapcsolatban voltunk, nagyon szerettük egymást, de a szakítás nem volt szép, lusta vagyok itt részletezni... a lényeg, hogy megutáltuk egymást. Nagyon. Akkor volt még 2 hónap a 11. évből, az a 2 hóap szörnyű volt... mivel egy klikkben voltunk az osztályban, kénytelenek voltunk elviselni egymást, de ez nem mindig sikerült. Én iskolát váltottam, részben ezért, részben más okokból, és nem ott érettségiztem.

Röviden tehát: nem lesz jó, főleg ha egy társaságban mozogtok. 19/F

2016. jún. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!