Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Osztálytárssal randizhatok? (16L)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytárssal randizhatok? (16L)

Figyelt kérdés

Tudom, sokan azt mondják, hogy házi nyúlra nem lövünk. De ti mégis mit gondoltok erről? Esetleg tapasztalatból mondjátok?

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Legyen szép napotok!

2016. jún. 20. 19:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10! Kifejtenéd?
2016. jún. 20. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Örömmel. Ha utolsó éved, nem kell majd nézned a pofáját több éven keresztül miután szakítottatok. és ahogy mondta az egyik válaszoló elōttem, százas, hogy szakítani fogtok. Nem lesz jó neked, hiába háborodsz fel, vagy nem háborodsz fel... Szerintem tizenöt, tizenhat éves lehetsz, javíts ki ha tévedek. Ilyen korban szerintem nem lesztek eléggébérettek, ahoz, hogy normálisan megbeszéljétek. :)
2016. jún. 21. 12:33
 13/15 anonim válasza:
Én utolsó évben jöttem össze a sráccal és mi is barátok voltunk és osztálytársak. Megmondtam hogy tetszik, kiderült hogy én is tetszem neki és összejöttünk. Aztán persze szakítottunk de máig is barátok vagyunk. Volt egy kis szünet a szakításunk után amikor nem beszéltünk de nem utáltuk egymást csak kicsit kínos lett volna. Pár hétre rá már újból beszélgettünk. Van ilyen is. Nem kell megijedni. Ha szakítotok de normális a srác és te is normálisan kezeled és megbeszélitek miért szakítotok akkor minden rendben lesz. Hajrá!!!
2016. jún. 21. 18:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. jún. 21. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Próbáltam, akkor s..r ha szakítotok mert látnod kell utána és az egész szakítás utáni dráma az osztályban fog lejátszódni
2016. jún. 23. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!