Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy csajra fb -n, úgy hogy visszaírjon, akit csak látásból ismerek a suliból?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 16:50
1/12 anonim válasza:
A "szia"-val próbálkoztál már? :D
2/12 A kérdező kommentje:
Kérlek ne szia mizu -t írjatok..
2016. jún. 20. 16:56
3/12 A kérdező kommentje:
A szia még oké :D De nem akarok nagyon sablonszövegeket :D
2016. jún. 20. 16:57
4/12 A kérdező kommentje:
Ez pl. milyen lenne? :D
"Szia! Aranyosnak tűnsz, és szeretnék megismerkedni veled, ha nincs akadálya. :) "
2016. jún. 20. 16:58
5/12 anonim válasza:
Áhh... Inkább kérj tőle segítséget valamiben :D
6/12 anonim válasza:
Én ráirtam hogy;
Szia
Ő- szia
Nem gond hogy rádirtam
Ő- Nem
7/12 anonim válasza:
"Szia! Van itt nem messze egy luxus étterem, szeretném kipróbálni. Volna kedved velem tartani? Ha igen mikorra mehetek érted a kocsival?"
8/12 anonim válasza:
Szerintem amit írtál kérdező az teljesen jó.Csak írj rá.:)
9/12 zóna_pocok válasza:
"Kezit csókolom! Lopva lestem az alkalmat az iskolában, hogy megismerjem Önt, és szívem börtönében magánzárkába zárjam. Minthogy tervem kivitelezése kudarcba fulladt, nem adom fel, itt kísérlem meg végrehajtani. Ha szeretne tettestárs lenni ebben az akcióban, kérem tudassa velem."
10/12 anonim válasza:
Utolsó :D
De ez jó, nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!