Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezt nem hiszem el ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem hiszem el ennyire ronda vagyok van még olyan akinek nem volt 1 találat sem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lány bejelöltem volt 2 aki vissza jelölt de miután nekik írtam nem válaszoltak semmit. De az hogy egyetlen egy találatom se legyen pedig voltam nagyvárosba is bejelöltem 100 km távolságot stb eleg sok lanyt "jelolok mar"

..azért elég gáz.

Tinder app.

Megvan lassan 2-3 honapja. Rendszeresen jarok fel

30F

2016. jún. 11. 17:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen már látom mekkora problémát jelent ez a kérdés egyeseknek. 1 megjegyzés után már legalább a kérdés és lehet e válaszolni de nem itt mindenki azzal van elfoglalva hogy írtam. Hat ez jo :D . Tisztelet a kivételnek.
2016. jún. 11. 18:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Kérdésre is lehetne válaszolni ( akartam írni)
2016. jún. 11. 18:14
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát esélyes. Élőben kellene ismerkedned, ahol nem tudnak olyan könnyedén lerázni a csajok :D.

Ez jo, szellemes volt : D

2016. jún. 11. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A kérdésed, mintha csak én írtam volna, csak annyi különbséggel, hogy 19 vagyok, de kb úgy nézek ki mint egy 14-éves. :/ A napokban facebook-on próbáltam meg ismerkedni.. Engem sem jelöltek vissza a lányok, pedig rengeteget jelöltem be.. Több mint 1000 lányt bejelöltem a környékről, ha nem többet, de voltak közöttük 60Km-eresek is. Volt, aki visszajelölt, de utána egyből tiltott is.. Tudom, hogy mi a baj velem, sajnos elállnak a füleim, de ahogy tapasztaltam ez a mai lányoknál hatalmas probléma, pedig kedves vagyok és illedelmes...... 19/F
2016. jún. 12. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!