Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem hiszem el ennyire ronda vagyok van még olyan akinek nem volt 1 találat sem?
Figyelt kérdés
Nagyon sok lány bejelöltem volt 2 aki vissza jelölt de miután nekik írtam nem válaszoltak semmit. De az hogy egyetlen egy találatom se legyen pedig voltam nagyvárosba is bejelöltem 100 km távolságot stb eleg sok lanyt "jelolok mar"
..azért elég gáz.
Tinder app.
Megvan lassan 2-3 honapja. Rendszeresen jarok fel
30F
2016. jún. 11. 17:15
1/14 anonim válasza:
Hát esélyes. Élőben kellene ismerkedned, ahol nem tudnak olyan könnyedén lerázni a csajok :D.
2/14 anonim válasza:
30 évesen Tinder.. Ez nagyon gáz! XD És te nem tini vagy!!
17F
3/14 anonim válasza:
Lehet hogy 30 évesen nem a tinik után kéne futni a neten..meg máshol sem .-.
4/14 anonim válasza:
Ha már neten akarsz ismerkedni, akkor ne tinderen, ha más társkeresőn, ne gyerekek között.
De ha küldesz képet, megmondom, hogy ronda vagy-e :D
5/14 anonim válasza:
Meny el othonròl az utcára ès nem vagy te túl idős hogy ide irj?furra
6/14 A kérdező kommentje:
majd legközelebb a felnőtt kapcsolatba írom. Ugyan miért lenne gáz mikor vannak fent 25 26 éves lányok.
2016. jún. 11. 18:01
7/14 anonim válasza:
És 30 évesen tininek tartod magadat? Szomorú.
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem kép alapján meg amúgy sem érzem sem látom magam 30 évesnek úgy mellékesen. Nem azért mert gyerekes vagyok hanem azért mert ilyen géneket örököltem. És ne csináljunk már úgy mintha a tinderen nem lennének csak 15 éves gyerekek. És nem tartom egyáltalán gáznak hogy 30 évesen fent vagyok a tinderen. Hát tényleg nem ide kellett volna feltenni a kérdést
2016. jún. 11. 18:03
9/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ebből csak te csinálsz ekkora problémát ez egy internetes fórum nem egy szentírás
2016. jún. 11. 18:03
10/14 anonim válasza:
Ha 30 éves vagy és még csak nem is gyerekeket keresel, legközelebb tényleg a felnőtt párkapcsolatokba írd :D Ott több hasznos választ fogsz kapni, míg itt összetévesztenek valami beteg állattal a végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!