Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin ugye a lánynak nem kell semmit vinnie? Tudtommal ha visz valaki valami ajándékot az a fiú
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 20:21
2/9 anonim válasza:
a fiúnak kell...legalábbis régen így ment de szerintem egy normális fiú még mindig így csinálja
3/9 anonim válasza:
A fiúnak kell, de neki sem kötelező.
4/9 anonim válasza:
Furán nézne ki, ha a lány vinne virágcsokrot, meg nyakláncot. :D
Nyugi, nem kell semmit sem vinned, csak magadat és a legszebb mosolyod.
Sok sikert!
6/9 A kérdező kommentje:
Az van :D De az majd később...
Értem én, hogy mosolyogjak, de ez így mind, amit tudok majd csinálni :D Mint matekon, mosolyogni és bólogatni
2016. jún. 9. 20:39
7/9 anonim válasza:
Lehet vinni, de nem kötelező, ahogy a fiúnak sem.
8/9 Sayoka válasza:
Most randira mész vagy születésnapra???
9/9 anonim válasza:
Miért kéne bárkinek is bármit vinnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!