Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem ciki, ha a lány hívja el talizni a fiút?
Figyelt kérdés
Nagyon félénk a fiú és tudom, hogy ő nem merné meg! Nem lenne ciki, ha én hívnám el?2016. jún. 4. 20:25
2/8 anonim válasza:
Nyugodtan hívd el találkozni, örülni fog :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :)
2016. jún. 4. 20:29
5/8 supra01 válasza:
Jajj dehogy ciki. Ne butáskodj!!! Hivd el és mondd el neki, hogy mit érzel!!! Jön a nyár pont ideje, hogy összejöjjetek. Sokat lesztek együtt sokat nevettek majd és persze sokat csókolóztok is majd!! Nem éri meg ezt kihagyni. Na ugye már rà is írtál!!!!!
6/8 anonim válasza:
Ha már ennyire viszket akkor ne légy rest, hívd :)
7/8 anonim válasza:
Neked tényleg ilyen kisnyuszi fiú kell, aki megijed a lányoktól?
Egyébként szerintem elég gáz,ha a lány fut a fiú után.
8/8 anonim válasza:
meglepődnél, de rohadt sok ismerősömnél akik kapcsolatban vannak a csaj kezdeményezett :'D hidd el, nem ciki...valszeg ő azért nem mer mert önbizalom hiányos, és ezzel csak javítanád az önértékelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!