Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban hány éves kortól normális már fiúzni/csajozni?
Figyelt kérdés
Sok 10-11-12 éves tini jelentette ki már nekem, hogy van pasija/csaja. Mi a normális a mai világban akkor?2016. jún. 1. 10:56
1/10 anonim válasza:
A mai világban?Hát,az öcsém meg az osztálya olyan kilenc évesen kezdte...szóval "kicsit" korán :P
2/10 anonim válasza:
már óvodában is érdeklődnek a gyerekek a másik nem iránt,esetleg járnak is (kézenfogás a max).
szerintem a 9-12 éves korosztálynál is ha ez van azzal nincs baj. mármint fogják egymás kezét vagy elmennek fagyizni..
a baj ott van, amikor 12 éves kislányok már szétteszik a lábukat az aktuális csődörnek(aki általában sokkal idősebb)
rendes párkapcsolat,mármint ahol van testiség is, szerintem 15-16 éves kortól normális. de ez csak az én véleményem.
3/10 anonim válasza:
Szerintem 14 éves kortól érzelmileg legalább alap szinten készek rá. Már aki. Jó, ebben a korban sem lesz világra szóló kapcsolat, de szerintem ennél fiatalabb korban még nem igazán lehet komolyan venni párkapcsolatokat.
5/10 anonim válasza:
Pontosan ugyan attól a kortól, mint 200 meg 2000 évvel ezelőtt. A hormonok és a nemi érés kora nem változott jelentősen (igaz, valamivel korábban érnek a mai átlag fiatalok a jobb táplálék ellátottság miatt). Sokan ma fújnak arra, ha két 14 éves kézen fogva sétál az utcán, 100 éve meg az ennyi idős lányokat már férjhez adták.
6/10 anonim válasza:
13-14. Legalább is az érettebbeknek. Aki még gyerekes, annak 16-17.
7/10 anonim válasza:
Szerintem akkor amikor az ember már úgy érzi hogy felkészült rá és a tetteiért felelősséget vállal.
8/10 anonim válasza:
Aki elég érett hozzá, annál 14 év. Ha későn érő típus akkor 15-16 év.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 9. 16:46
10/10 anonim válasza:
Szerintem 15-16, esetleg még 14, de az már nagyon határeset.:D Nem mintha előtte nem lehetne, de nekem az még elég komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!