Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig más lány tetszik? Több alant
Figyelt kérdés
Tehát pl.: iskolában volt az osztályban egy jó csaj, akk abba voltam szerelmes, majd középiskolában voltak többen, akkor meg azokba... Ha megyek utcán és látok szép lányokat, akk az eddigieket "hirtelen" elfelejtem, aztán már őrájuk gondolok... És ez mindig így van, ide-oda szállingózok nők terén... Tegnap néztem egy filmet amiben szerepelt egy szexi csaj, hát azóta őróla ábrándozok... Már 27 vagyok, de nem volt párkapcsolatom az ilyenek miatt, hisz nem tudnék egy nőnél megállni... Veletek volt már ilyen? Lehet egyáltalán vmikor egy normális párkapcsolatom???2016. máj. 31. 11:30
1/5 anonim válasza:
nem szerelmes vagy beléjük hanem tetszenek, és ez normális. csak kicsit fogd vissza magad, próbáld őket megismerni...
2/5 A kérdező kommentje:
ez nemcsak tetszés, mert elképzelem velük a közös életünket, pl: hogy gyerekünk lesz, közös fürdések stb...
És ha látok egy újabb lányt akk meg azzal képzelem el ezt...
2016. máj. 31. 11:37
3/5 anonim válasza:
én is ezt csináltam, kb 16 évesen.... igaz én nő vagyok. de ez akkor is normális szerintem. ha igazán szerelmes leszel nem fogsz ennyire belemélyedni a gondolataidba egy másik lánnyal.
4/5 A kérdező kommentje:
de mivan ha mégis? Nálam a szerelem addig tart míg meg nem látok egy másik lányt... Igy nem merek megkockáztatni egy párkapcsolatot
2016. máj. 31. 11:50
5/5 anonim válasza:
pont azért nem szerelem... :D de ezt hiába is magyarázom, ha találsz egy lányt akibe tényleg szerelmes leszel megérted :) amúgy nem kell egyből párkapcsolatba ugrani, csak ismerkedni, lehet ha megismered nem is tetszik a stílusa, a viselkedése stb... máris nem vagy szerelmes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!