Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon belemenne, ha így hívnám el?
Van reggelente a buszon egy nagyon szép lány, akihez szeretnék már odamenni végre ismerkedni, de a busz csak nem a legalkalmasabb szerintem erre. Azon gondolkoztam, hogy Mielőtt ő leszállna akkor megyek oda. Nem mondanék túl sokat, csak bemutatkoznék és megmondanám, hogyha úgy gondolja hogy szívesen eljönne, akkor keressen meg Facebookon. Szerintetek?
16f 14l
Mivel 16 vagy,így nem leszek troll :) ne Te kerestesd meg magad vele se fészen,se sehol, hanem hívd el egy shake-re, hambira, fagyira,sétára, valami ilyesmire. Szeretik a lányok,ha látják, hogy te vagy a férfi és nem nekik kell téged vezetni :) Ha rábólint, számcsere,felhívod,aztán remélni a legjobbakat.
Amúgy sok sikert :)
Szia. Nem megbántani akarlak, de szerintem nem így kéne. Esetleg buszon ülj mellé, dumáljatok kicsit esetleg több napon keresztül, hogy valamennyire ismerjétek meg egymást. Esetleg le lehet beszélni, hogy másnap is ugyanott dumáltok/jön e másnap is busszal stb. Ha látod, hogy nem zavarja hogy ott vagy és dumálsz vele, esetleg vevő is lenne egy randira akkor elhívhatod.
Szerintem az durva lenne, ha egy nála idősebb srác, akivel életében nem beszélt így letámadná. Lehet velem van baj, de én egy ilyen szituációban pánikrohamot kapnék és miután leszálltam a buszról (ha közvetlen azelőtt jönne oda valaki, hogy leszállnék) a suliig (vagy ahova megyek) rohannék és a jövőben messzire elkerülném az illetőt. De lehet ezzel csak én vagyok igy 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!