Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/L és 16/F teljesen esélytelen?
Először is semmi sem lehetetlen szóval van esélye, DE ha te vagy a lány akkor inkább hagyd mert mér fiatal vagy lesz elég idő majd,még pasizni. Két évvel idősebb vagyok nálad még se pasizom és boldog vagyok így is nem kell a barátomnak megfelelnem,hozzá igazodnom szabad vagyok akár egy madár(na jó azért annyira nem).
Ha te vagy a srác akkor hagyd békén mert még kislány, tudom én is az vagyok 14 évesen.
Na de ha csak azt kérdezted, hogy esélyes, hogy szeretne veled játszani mondjuk társasozni(tudom ajánlani az activity juniort) vagy bújócskázni akkor lehetséges.
Nem bunkóságból írtam csak én ezt gondolom.
Hatodikos a kilencedikes/tizedikessel.
Így még szarabbul hangzik. Teljesen esélytelen. Ha a lány vagy, még ne ezzel foglalkozz, ha a fiú, akkor meg kösd fel a csőgatyád és páwayoloswaghajad és próbálkozz a saját korosztályoddal, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!