Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira tudtok tanácsokat mondani?
Lehet prűd vagyok, de életkorotokból kifolyólag valami animációs filmet/mesét néznek meg ha most lennék 14
29F
15 vagyok és nagyon szeretem az animációs sorozatokat. Nem hiszem, hogy ez lenézendő dolog.
A randihoz: legyél kedves, vicces, udvarias, vagy ami csak tudsz lenni, a lényeg h add önmagad. És ha esetleg nagyon izgulsz, gondolj bele, hogy ő is tuti szétizgulja magát.
/Fölöttem kommentelő/
Animációs sorozatokkal nincs bajom, de olyan animációs film ami mi korosztályunknak való, na olyat még nem láttam, főleg nem moziban. (South Parkot, Family Guyt szoktam nézni, ezekkel nincs bajom:D)
mozi alatt szenvedni, hogy mi a francot csináljatok. első randira a lehető legrosszabb hely a mozi. nem tudtok beszélgetni, ami a legfontosabb lenne
szóval előtte-után séta, kaja, és sok beszélgetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!