Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az anti alkoholista lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anti alkoholista lányok csak antialkoholista srácokkal jönnek össze?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akiről tudom, hogy antialkoholista, soha nem iszik egy korty alkoholt sem. Én nagyon jóban vagyok vele, és szeretném elhívni randizni. Szerintetek antialkoholista létére eljönne velem randizni ? Én szoktam inni, de én sem vagyok a mértéktelen bulizás híve. Más antialkoholistáktól már hallottam olyat, hogy nem jönne össze olyannal aki szokott inni. Szerintetek ? Ha van itt antialkoholista, az ő válaszát még szívesebben várnám.

18/f vagyok , a lány 17 éves

2016. máj. 9. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat t9.. Lehúzták*
2016. máj. 10. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!