Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anti alkoholista lányok csak antialkoholista srácokkal jönnek össze?
Van egy lány, akiről tudom, hogy antialkoholista, soha nem iszik egy korty alkoholt sem. Én nagyon jóban vagyok vele, és szeretném elhívni randizni. Szerintetek antialkoholista létére eljönne velem randizni ? Én szoktam inni, de én sem vagyok a mértéktelen bulizás híve. Más antialkoholistáktól már hallottam olyat, hogy nem jönne össze olyannal aki szokott inni. Szerintetek ? Ha van itt antialkoholista, az ő válaszát még szívesebben várnám.
18/f vagyok , a lány 17 éves
Szia!
16 éves lány vagyok,teljes mértékben antialkoholista! A családban a nagymamám révén voltak gondok az alkohollal,ebből kifolyólag egyetlen kortyot sem ittam még. Igen, szívesebben ismerkedünk olyanokkal akik szintén antialkoholisták. De ha bebizonyítod neki,hogy ő fontosabb mint az alkohol,az nagyon jó !:) Barátom letette a cigit,letette a piat,kilépett a haveri tarsasagabol miattam. Legjobb érzés :)
Az zavarna, ha minden nap inna, viszont ha elmegy inni a barátaival havi 1-2x az egyáltalán nem:)
Ja es én sem szoktam.
16L
Első, a srácod egy barom, de nem a cigi, pia miatt, hanem mert egy (bocsi) nőcskéért lemondott a barátairól. Szégyen az ilyen ember, aki egy jött-ment lány miatt lemond a barátairól.
Az én első barátnőm is anti-alkoholista volt, én pedig a totál ellentéte voltam, de felhagytam miatta az ivással, helyette mindketten füvezni kezdtünk, de most már azt sem csináljuk, csak együtt cigizünk. 2 hónapja lettünk 2 évesek. Szerintem kompromisszumkkal működhet:)
Ez hülyeség, hogy egy bizonyos szokás/valami miatt nem akar valaki ismerkedni, az én véleményem szerint. :D Én nem cigizek, tökre ellene vagyok, de ha a barátom cigizne, nem mondanám meg, hogy szokjon le, stb. Persze, utalgatni utalgatnék, de támogatnám, bárhogyan is dönt.
Az alkohol meg... Tudni kell, hol a határ, és azt nem átlépni, ennyi.
#8 anti alkoholista:
2 részre osztjuk: anti, alkoholizmus.
Mit is jelent az anti? Valami ellen. Mit jelent az alkoholizmus? Az orvosi definíciók az alkoholizmust olyan szenvedélybetegségként írják le, mely az alkohol kitartó fogyasztásával jár a negatív következmények dacára. Szenvedélybetegség: függőség.
Rakjuk össze: az alkoholra függőket elítélők, ellenesek.
3 sörtől nem lehet az ember függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!