Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az anti alkoholista lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anti alkoholista lányok csak antialkoholista srácokkal jönnek össze?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akiről tudom, hogy antialkoholista, soha nem iszik egy korty alkoholt sem. Én nagyon jóban vagyok vele, és szeretném elhívni randizni. Szerintetek antialkoholista létére eljönne velem randizni ? Én szoktam inni, de én sem vagyok a mértéktelen bulizás híve. Más antialkoholistáktól már hallottam olyat, hogy nem jönne össze olyannal aki szokott inni. Szerintetek ? Ha van itt antialkoholista, az ő válaszát még szívesebben várnám.

18/f vagyok , a lány 17 éves

2016. máj. 9. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

16 éves lány vagyok,teljes mértékben antialkoholista! A családban a nagymamám révén voltak gondok az alkohollal,ebből kifolyólag egyetlen kortyot sem ittam még. Igen, szívesebben ismerkedünk olyanokkal akik szintén antialkoholisták. De ha bebizonyítod neki,hogy ő fontosabb mint az alkohol,az nagyon jó !:) Barátom letette a cigit,letette a piat,kilépett a haveri tarsasagabol miattam. Legjobb érzés :)

2016. máj. 9. 15:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nekem a pia soha nem fontosabb semminél, nem szoktam berúgni, én megvagyok 1-2 sörrel és kész. Töményet pláne ritkán iszom, szóval szerintem teljesen elfogadható mértékben szoktam inni.
2016. máj. 9. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az zavarna, ha minden nap inna, viszont ha elmegy inni a barátaival havi 1-2x az egyáltalán nem:)

Ja es én sem szoktam.

16L

2016. máj. 9. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Első, a srácod egy barom, de nem a cigi, pia miatt, hanem mert egy (bocsi) nőcskéért lemondott a barátairól. Szégyen az ilyen ember, aki egy jött-ment lány miatt lemond a barátairól.

Az én első barátnőm is anti-alkoholista volt, én pedig a totál ellentéte voltam, de felhagytam miatta az ivással, helyette mindketten füvezni kezdtünk, de most már azt sem csináljuk, csak együtt cigizünk. 2 hónapja lettünk 2 évesek. Szerintem kompromisszumkkal működhet:)

2016. máj. 9. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy egy bizonyos szokás/valami miatt nem akar valaki ismerkedni, az én véleményem szerint. :D Én nem cigizek, tökre ellene vagyok, de ha a barátom cigizne, nem mondanám meg, hogy szokjon le, stb. Persze, utalgatni utalgatnék, de támogatnám, bárhogyan is dönt.

Az alkohol meg... Tudni kell, hol a határ, és azt nem átlépni, ennyi.

2016. máj. 9. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 eleg k€csot egy baratno vagy ha elvarod hogy ne talakozzon a barataival a faszid..
2016. máj. 9. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
3 sörtől nem leszel alkoholista
2016. máj. 9. 17:50
 8/11 A kérdező kommentje:
7. ki beszél az alkoholizmusról ? :D Köze nincs a 3 sörnek az alkoholizmushoz... Ellenben az anti alkoholisták (lévén hogy nem isznak egy kortyot sem) 3 sörtől is húzzhatják a szájukat.
2016. máj. 9. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 anti alkoholista:

2 részre osztjuk: anti, alkoholizmus.

Mit is jelent az anti? Valami ellen. Mit jelent az alkoholizmus? Az orvosi definíciók az alkoholizmust olyan szenvedélybetegségként írják le, mely az alkohol kitartó fogyasztásával jár a negatív következmények dacára. Szenvedélybetegség: függőség.

Rakjuk össze: az alkoholra függőket elítélők, ellenesek.

3 sörtől nem lehet az ember függő.

2016. máj. 9. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
#4-es a jött ment lanytol azért távol állok ugyanis 16 évesen igaz de a menyasszonya vagyok:) azok a barátai csak lefújták arra kellett hogy a cigit töltse meg a piat szóval ezek nagyon nagyon idézőjeles barátok
2016. máj. 10. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!