Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, zavarna, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna, ha egy olyan nővel lenne párkapcsolatotok, akinek nem tökéletesek a mellei?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és egy fél éve mellkissebítő műtétem volt, és a hegek még mindig látszanak, életem végéig fognak. Attól félek, hogy ez a jövőbeni párkapcsolataimra kihathat, mert én magam is szégyelni fogok levetkőzni férfiak előtt

2016. máj. 7. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Ne legyetek már buták istenem.. Több oka is lehet. Alvási gondok, Sport, nem érezte jól magát akkor tőgyekkel vagy akármi. Hidd el aki szeret, az majd megfogja érteni, miért tetted és elfogad úgy ahogy vagy,szóval ne paráz, mert biztos klasz vagy meg minden és egyszer találsz, majd valakit és sok sikert kívánok hozzá úgy is jön a nyár :D

17F

2016. máj. 7. 12:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez a tini pátkapcsolatok kategória,itt még nincsenek sem férfiak sem nők.
2016. máj. 7. 17:58
 13/18 anonim ***** válasza:
20-21 éves korig nőnek a melleid. 18 év alatt legálisan mégis hol csináltathattad meg??
2016. máj. 7. 22:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Én mindennél jobban akartam ezt a mellműtétet, és már annyira elfogadhatatlan volt, hogy az orvosok is azt javasolták. Ráadásul voltak benne rákos sejtek is, amik csak a műtét után derültek ki. Én mindenesetre a műtét óta sokkal jobban érzem magam, csak már a hegek zavarnak, aminz említettem. És köszönöm a lelkesítő válaszokat, majd remélem, az idő mindent megold. :)
2016. máj. 8. 09:03
 15/18 anonim válasza:
a férfi aki szerelmes beléd, örülni fog, hogy a saját egészséged érdekében elvégeztetted a beavatkozást. és ezt tiszteletben tartva inkább egy ékszer lesz rajtad az a heg mint sem elcsúnyító tényező. épp olyan mint pl egy hasi metszés nyoma egy életmentő műtétnél. egyáltalán nem csúnya, egy szimpla heg, a legtöbb embernek van 1-2 a testén.
2016. máj. 8. 15:56
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem tökéletes nem létezik. tökéletessé meg pont a tökéletlenségek teszik a dolgokat. pont attól tökéletes valaki, hogy el tudod fogadni a hibáival együtt is. ha meg a hibái miatt nem tudod elfogadni, akkor nem is vagytok összeillőek. aki 1-2 heg miatt nem akar téged, az egyébként se akar eléggé.
2016. máj. 9. 13:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Jó nagyok lehettek ha kicsinyíteni kellett :o

De engem full nem érdekelne. Rajtam is van jónéhány heg pl a hátamon,oldalamon,térdemen,kézfejemen,könyökemen...sok hülyeséget csináltam na (sokra már nem is emlékszem hogy lett) :D

2016. máj. 9. 18:45
 18/18 anonim válasza:

Ne aggódj, nem lesz ebből semmilyen problémád, főleg, ha te magad is el tudod fogadni. Egyébként ha pár év múlva még mindig nagyon zavarnak a hegek, lézeres kezeléssel tudnak halványítani rajtuk, majd nézz utána, ha gondolod :) De biztos vagyok benne, hogy így is elfogad az, aki szeret.

18/L

2016. máj. 12. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!