Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha egy olyan nővel lenne párkapcsolatotok, akinek nem tökéletesek a mellei?
Ne legyetek már buták istenem.. Több oka is lehet. Alvási gondok, Sport, nem érezte jól magát akkor tőgyekkel vagy akármi. Hidd el aki szeret, az majd megfogja érteni, miért tetted és elfogad úgy ahogy vagy,szóval ne paráz, mert biztos klasz vagy meg minden és egyszer találsz, majd valakit és sok sikert kívánok hozzá úgy is jön a nyár :D
17F
Jó nagyok lehettek ha kicsinyíteni kellett :o
De engem full nem érdekelne. Rajtam is van jónéhány heg pl a hátamon,oldalamon,térdemen,kézfejemen,könyökemen...sok hülyeséget csináltam na (sokra már nem is emlékszem hogy lett) :D
Ne aggódj, nem lesz ebből semmilyen problémád, főleg, ha te magad is el tudod fogadni. Egyébként ha pár év múlva még mindig nagyon zavarnak a hegek, lézeres kezeléssel tudnak halványítani rajtuk, majd nézz utána, ha gondolod :) De biztos vagyok benne, hogy így is elfogad az, aki szeret.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!