Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ehhez ti mit szólnátok? Bejönne egy ilyen srác?
Pont az ilyen fiúk jönnek be :)
14/L
Fiatalabb vagyok, 13L, de nekem nagyon esetem lenne egy ilyen srác :) Tulajdonképpen ha lenne barátom, ezt nagyon-nagyon értékelném :)
Szerintem semmiképp nem veled van a baj.
Ha akarsz, küldhetsz képet üzenetben, arról is mondanánk páran véleményt :)
13L
Utolsó vagyok, nekem pár év múlva álomideálom lennél *.*
Ne változtass, csak merj nyitni! :) Ne feledd, ez nem csak a lányok feladata ;)
Úúúú*-*
Te nagyon aranyos lehetsz:) Nehogy meg akarj változni:P
Örülhet majd a barátnőd...:)
16/L
Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen srácokat mint te sokszor csalnak meg egy vadállattal mivel ez a romantika dolog hamar unalmassá válik a lányok többsége kihívásra vágyik... muszáj férfiasnak lenned dominálni egy kapcsolatban és emellett izgalmasnak és vadnak lenned különben bukta...
én azt ajánlom neked, hogy találd meg az aranyközép utat a romantikus srác és a vadállat csávó között akkor tuti sikered lesz ;)
PS: ne feledd hogy GYK-ra író lányok többsége nem egy Palvin Barbi... tisztelet a kivételnek
Nincs veled semmi gond, bár én falramászok az ilyen romantikus, nyálas dolgoktól, de ez csak én vagyok! :D
Ne aggódj, előbb-utóbb rád talál a szerelem, nem kell semmit elsietni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!