Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy minden rizsa nélkül elhívni egy lányt ciki?
Sziasztok!
Most mentem új gimibe jó ideje nem volt barátnőm, kéne már valaki.Nem vagyok egy csajozó mester, habár a beszélőkém az jó...
Az egy működő dolog, hogy odamegyek egy lányhoz, kis duma után megmondom, hogy nem akarom kerülgetni a forró kását azért jöttem oda hozzá mert szimpi, és jöjjön el velem xy helyre?
Lányok ti örülnétek ha egy ilyen szituba kerülnétek? :D
(UI.: Nem egy elhanyagolt kocka vagyok, jó kiállású srác, sportolok rég óta, ezt is vegyétek hozzá)
18/f
A haverom odament igy gimiben a csajhoz es a csaj ahelyett hogy visszautasitotta volna rogton kifogasokat keresett
En szemely szerint nem orulnek neki,ha valaki igy letamadba
De nem szabad altalanositani,mert masoknak lehet bejon
A hozzáállásod már rossz:
"Most mentem új gimibe jó ideje nem volt barátnőm, kéne már valaki."
Ez nem fog bejönni a legtöbb lánynak, ők nem úgy vannak vele hogy mert nincs már rég senkid akkor legyen valakid.
Amúgy a "forró kása" szöveg elég ósdi. Inkább mond hogy nagyon tetszik stb. és igazából veszíteni valód nincs, próbálkozz. De azért az első alaklomnál inkább beszélgetni kezdj vele ne valahova hívd. Nem szeretik az ilyen nyomulást még ismeretlenül.
Megfogadom az utolsó tanácsát, köszönnöm szépen a segítséget srácok :)
Nagyon megnyerő tudok lenni, az én ajánlatomat nem fogja visszautasítani
"Most mentem új gimibe jó ideje nem volt barátnőm, kéne már valaki.Nem vagyok egy csajozó mester, habár a beszélőkém az jó... "
Majd ha megtanulod értékelni a nőket és nem tárgyként kezelni, akko gyere vissza. Szánalmasok az ilyen direkt kapcsolatorientált emberek, akik utálnak egyedül lenni és csak ezért van szükségük egy másik emberre, nem pedig azért, mert szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!