Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány most akar tőlem valamit vagy nem?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, a lány is 16. Másik városban lakik, viszont a bátyja abba az iskolába jár, ahová én (kollégista, 2 évvel idősebb). Ráírtam a lányra pár hónapja Facebookon, és beszélgetünk. Barátja van, de találkozni akar, illetve hol letilt hol felold, mert szerinte néha idegesítő vagyok.2016. máj. 1. 17:51
1/2 anonim válasza:
Ha azt írta, hogy "néha idegesítő vagy" akkor nem hiszem, hogy bármit is akarna. Lehet, hogy csak barátkozni akar vagy pont a környéken lesz mert meglátogatja a bátyját és nem ismer senki mást a városból. Nem hiszem, hogy össze akar jönni veled.
2/2 anonim válasza:
Nos az, hogy letilt és idegesítőnek talál egyértelműen mutatja, hogy nem szeretne tőled semmi komolyat, főleg hogy párkapcsolatban is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!