Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vajon mire vár?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mire vár?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy van olyan eset,mikor a fiú nem hívja el a lányt randizni,és nem is vallja be,hogy tetszik neki?Mikor már egyértelmű,hogy tetszenek egymásnak,de mégse történik semmi komolyabb,csak annyi,hogy minden nap beszélgetnek,meg flörtölnek.Fiúk,ez miért van?Fél?Vagy mire vár?Szerintem már rájött,hogy kölcsönös a dolog,szóval akkor nem értem mi van...mit kéne tennem?Csináljak valamit,ami miatt lehet kicsit bátrabb lesz?(na de mégis mit? :( )

Köszi előre is a választ !! :)

2016. ápr. 29. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, kerd meg, hogy kiserjen haza. :) Ha meg a hazatok elott vagytok, akkor egy oleles, vagy akar egy csok az arcra. Ez egy egyertelmu jelzes lenne, es mast nem tudok elkepzelni. Ha eddig nem hivott el, akkor kesobb se fog... De ha lesz valami, akkor irj privatot legyszi. Kivancsi vagyok az eredmenyre. :)
2016. ápr. 29. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló szituációban, tudom milyen nehéz ilyenkor. Valószínűleg az lehet a probléma nálatok is, hogy a srác kicsit félénk. Én anno megtettem az első lépést, és randira hívtam. Tedd meg te is ezt, hogy lássa, hogy tényleg van esélye nálad. És ha ő is viszonozza az érzéseidet, akkor ez egy löket lesz neki, és szerintem felbátorodik. És ha mégsem viszonozza, akkor legalább kiderül számodra. Szerintem egyáltalán nincs azzal probléma, ha a lány teszi meg az első lépést. Úgyhogy ha érdekel a fiú, akkor szerintem tedd meg te az első lépést. :)
2016. ápr. 29. 22:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak az az érdekes,hogy egyértelműen kifejezi irántam a tetszését..de lehet vár a megfelelő pillanatra.Tehát nem olyan nagyon félénk,bár azért lehetne kicsit bátrabb. :)

Egyszer elhívott már valahova,mikor a barátokkal szórakoztunk,de a randi még nem volt meg.Talán majd nemsokára. :) Semmiképpen nem szeretném én elhívni,viszont valami löketet lehet adnom kéne neki,hogy megbátorodjon.

2016. ápr. 30. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok

Ha nem szeretnéd elhívni, hanem várod, hogy ő tegye meg, akkor tegyél egyértelmű célzásokat rá. Például, hogy van egy film, amit szeretnél megnézni, de nem tudod ki lenne hozzá jó társaság vagy hogy kiszeretnél próbálni egy sportot, de társaság kellene hozzá. Vagy valami ilyesmivel próbálkozz szerintem. De a lényeg, hogy ezen kívül is add neki a jeleket. :)

2016. ápr. 30. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!