Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá? Milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá? Milyen szöveget tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Ráírtam facebookon egy lányra, aki egy évvel idősebb nálam, és most érettségizik. Sok sikert kívántam neki, de itt megállt a tudományom :D tudnátok mondani valami szöveget, vagy algoritmust, ami mentén esetleg haladhatnék, lehetőleg nem a teljes kudarcba? :D

16F

2016. ápr. 27. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Küldd el nekem a profilját, te úgyse vagy képek megdugni.
2016. ápr. 27. 19:56
 2/5 anonim válasza:

Szerintem kérdezősködj róla :)

hogy épp mit tanúl ,mennyire készül , hozd szóba , ha sikerül az érettségi meghívod egy üdítőre , kávéra , forrócsokira , hogy megünnepeljétek s benne van-e stb :D

Lökd a dumát ne legyél fatökü :D!!

a lány is ugyan olyan ember mint te!!

2016. ápr. 27. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Na mi van besértődtél? :D Fáj az igazság mi?
2016. ápr. 27. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Második, persze, ezek alap dolgok lennének, ha ismerném a csajt, de eddig csak kb 5 szót beszéltünk, azóta meg csak a buszon látom néha meg a folyosón :( első, te meg húzz vissza anyádba, trollgyerek
2016. ápr. 27. 20:16
 5/5 anonim válasza:
második vagyok, akkor ismerd meg :) ne légy gyáva, nem harap meg :D írd meg neki hogy szimpi s szívesen megismernéd :) , és mutasd hogy nézed az ő érdekeit is ,így írd neki, hogy szívesen taliznál vele érettségi előtt is ha van ideje egy kvra v bármi , vagy ha nagyon sok a tanulnivalója neked jó érettségi után is :) stb.. találj ki bármit :D
2016. ápr. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!