Tudtok ajánlani olyan programot, amivel videót lehet vágni, esetleg szöveget, képet bevágni (ppt-hez hasonlóan)?
Nem kell, hogy nagyon fullos program legyen, a fő cél az egyszerűség, kezelhetőség... Tehát pl az Adobe After Effects CC 2014 - nél lehet jóval egyszerűbb is.
Olyasmit szeretnénk csinálni, hogy a videó alatt egy ember beszél, és 80%ban őt veszi a kamera, esetleg néha más képek beúsznak-kiúsznak a képből, meg néha egy-egy felirat kellene pár percre.
Vagy ilyen nincs is, ami egyszerű, könnyen kezelhető? :)
Camtasia Studio 8.
Egyszerű,és nagyszerű.
Köszi, el kezdtem használni. :) Ha Ti értetek hozzá, pár dologban tudnátok segíteni?
1. Hogyan tudok képet betenni a videóba? Tehát 3-4 másodpercig NE a videó menjen, csak a hangja, és a kép legyen látható.
2. Hogyan tudom kinyerni a megbuherált videót? Mert amit most sikerült kinyernem, azon a hang élvezhetetlen, és egy helyre tettem feliratot, az sem jelenik meg...
Ez soha nem jutott volna eszembe. :D
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!