Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok ajánlani olyan programo...

Tudtok ajánlani olyan programot, amivel videót lehet vágni, esetleg szöveget, képet bevágni (ppt-hez hasonlóan)?

Figyelt kérdés

Nem kell, hogy nagyon fullos program legyen, a fő cél az egyszerűség, kezelhetőség... Tehát pl az Adobe After Effects CC 2014 - nél lehet jóval egyszerűbb is.

Olyasmit szeretnénk csinálni, hogy a videó alatt egy ember beszél, és 80%ban őt veszi a kamera, esetleg néha más képek beúsznak-kiúsznak a képből, meg néha egy-egy felirat kellene pár percre.

Vagy ilyen nincs is, ami egyszerű, könnyen kezelhető? :)

2016. febr. 4. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Camtasia Studio 8.

Egyszerű,és nagyszerű.

2016. febr. 4. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Többet kipróbáltam régebben, és szerintem is Camtasia 8.
2016. febr. 4. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 4. 23:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, el kezdtem használni. :) Ha Ti értetek hozzá, pár dologban tudnátok segíteni?

1. Hogyan tudok képet betenni a videóba? Tehát 3-4 másodpercig NE a videó menjen, csak a hangja, és a kép legyen látható.

2. Hogyan tudom kinyerni a megbuherált videót? Mert amit most sikerült kinyernem, azon a hang élvezhetetlen, és egy helyre tettem feliratot, az sem jelenik meg...

2016. febr. 16. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
2016. febr. 17. 05:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez soha nem jutott volna eszembe. :D

Köszönöm!

2016. febr. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!