Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos,22 éves srácokkal ismerkednek 14-16 éves csajok?
Az izmos mit keres itt? És mit akarsz egy 14 éves kislánytól?
Hát én érett normális fiúkat keresek...nem olyanokat akik 22 évesen is ilyent kérdeznek...:)
16/L
Amit nagyon tanulj meg, hogy a mostani 14-16 éves, azaz a 2000 után született korosztály SZIMPLÁN. EL VAN. B*SZVA.
Ezeknek mindig szex és kapcsolat kell, akár több is, az izmos 22 éves korosztály pedig a legkapósabb mindenkinek, így nekik is. A 22 évesnek elég gáz, ha 16 évest szed össze, de egy éjszakára jó lesz, sőt, talán van, ahol dicsőség is.
Második kérdésre: mindent. Ahogy mondtam, szimplán el van b*szva a korosztály, de nagyon. Olyat keres a krémje, akivel menő lehet a többiek előtt. Ha ehhez ingyenleszopás kell, akkor azt, ha cicikidobás (mind ami 14 évesen lehet neki), akkor azt, ha pedig többet, akkor azt. El vannak b*szva, sose felejtsd el :)
Persze tisztelet a kivételnek, aki itt van gyakorikérdéseken, az nem ilyen, a fentieket a bulibajáró részére értettem a gyerekeknek.
Azért nem mindenki olyan 14-16 évesen mint amiket leírt a 4-es
Én 14 éves vagyok és nem járok buliba és barátom sem volt még,és a környezetemben nincs nagyon ilyen 14 éves (osztályomban senki sem ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!