Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsokoljam? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Holnap talalkozok egy lannyal, aki tetszik. Szombat reggel ismerkedtunk meg egy buli utan, azota napi szinten beszelgetunk. Kocsmaba megyunk(tudom hogy egy ilyen randi felen nem kene kocsmaba mennunk, de szeretunk oda beulni). Es ha iszunk valamit, utana vmikor megcsokoljam? Vagy ez meg tul korai?2016. ápr. 13. 20:56
2/5 anonim válasza:
Korai szerintem. Én sem méltányolnám nagyon ha már le akarna kapni a srác az első randin. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem csokoloztunk. Kb hanyadik randin kene akkor?
2016. ápr. 14. 17:55
5/5 anonim válasza:
Szerintem neked kell eldöntened.. Sok szerencsét hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!