Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 20 éves 14 éves lánnyal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves 14 éves lánnyal, szerintetek ez nem beteges?

Figyelt kérdés
most ha eltekintünk attól hogy szexuális életet élnek e egyáltalán, szerintetek?
2016. ápr. 3. 03:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%

De az,sajnálom ezt a világot,az egy dolog hogy az egész világot a szex irányítja,de hogy a férfiakban annyi gátlás nincs,hogy megvárják még érettek lesznek a lányok,hanem helyette kihasználják a kíváncsiságukat,és az ártatlanságukat,egyszerűen gusztustalan.

Régen fent voltam chat oldalakon ahol beszéltem nagyon sok velem egyidős középkorú férfivel,és egyszerűen elhánytam magam attól hogy a legtöbb a SAJÁT lányával szexel,holott az 12-15 éves,a SAJÁT lányával..

Én nem vagyok szadista,és megvetem a gyilkolást,de az ilyeneknek levágnám a farkát,és hagynám elvérezni...

2016. ápr. 3. 03:23
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Ha szeretik egymást. Első: 14 évesen mér szexuálisan érett. Lásd Ókort, Középkort. Hány évesen házasodtak? Na ugye. 14 évtől nem tiltja a törvény a szexuális együtt létet sem, hogyha beleegyezik. Ennyit erről.
2016. ápr. 3. 03:35
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

Elég ostoba vagy ha a középkori aberráltságra és tudatlanságra támaszkodsz,holott akkor virágzott a homoszexualitás,és a vérfertőzés....

Testileg lehet érett,de lelkileg biztos nem.

2016. ápr. 3. 03:43
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Honnan tudod, hogy érett vagy nem érett? Bele látsz a fejébe?
2016. ápr. 3. 03:51
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
A középkorba nem virágzott a homoszexualitás. És utána sem. Pár évvel ezelőtt még börtönbe is zártak miatta.. Ókorban volt ilyen. De ott inkább az orgiák. A lány is ugyanolyan volt mint a férfi. Nem volt különbség. Most jött elő ez az undormány igazából, pfejj.. Inkább 14 éves lány legyen a szerelme, mint egy korabeli csávó. :D. Meg miért nem lehetnének kapcsolatban? Az elfogadott, ha 20 éves vagy 50 évessel? Ha már szexuálisan érett akkor rendben van, ha a törvény sem tiltja akkor rendben van. Nincs miről beszélnünk. Ő dolguk, nem a tiéd és nem az enyém.
2016. ápr. 3. 03:54
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem az.
2016. ápr. 3. 04:04
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy én vagyok ennyire konzervatív,de nálam egy 14 éves egy taknyos gyerek,akinek felvilágosítást kell adni,valamint kis fiatalkori érzéseihez mérten,mondjuk kézenfogva sétálni,max egy csók,de hogy komoly kapcsolatba lenni,meg szexelni....
2016. ápr. 3. 04:34
 8/16 A kérdező kommentje:
hát szerintem egy csók már elég gáz lenne..
2016. ápr. 3. 07:00
 9/16 eva.eva válasza:
14%
De az beteges!!!! Es undorito! Az olyan nem is ferfi aki ilyenre kepes! Most lehet azzal jonni hogy a mai vilagba a lanyok mar koran ernek meg kurwak stb..Hat eleg nagy baj! Es johet a szitkozodas meg a kioktatas de egy 14 eves az meg egy gyerek! Testileg es lelkileg is! Masreszrol pedig a 14 eves kislanykanak is gratulalok! 14 evesen inkabb az iskolaval meg a tanulassal kene foglalkozni nem a farkakkal!! Mar elnezest a kifejezesert!! De igaz ami igaz nem csak a ferfi a hibas...Egy 20 eves ferfihoz nagyon jo indulattal egy 16 eves lany lenne valo de inkabb 17! Es konyorgom kedves elottem szolok a 21. Szazadban ne a kozepkori dolgokat vegyuk mar alapul ....Ahogyan az elottem szolo is mondta ez nem mas csak a kivancsisag kihasznalasa!!
2016. ápr. 3. 07:13
 10/16 anonim ***** válasza:
26%
Igenis inkabb legyen egyutt ket stabil erzelmi vilagu azonos nemu ember,mint egy 14 eves kislany egy 20 eves ferfival. Sajnalom,hogy meg mindig vannak ilyen visszamaradott,buta emberek,akik elitelik a homoszexualitast. A meleg fiadat elkuldened otthonrol,de a 14 eves lanyodnak hagynad,hogy felnott ferfival jarjon? Undorito.
2016. ápr. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!