Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves 14 éves lánnyal, szerintetek ez nem beteges?
Figyelt kérdés
most ha eltekintünk attól hogy szexuális életet élnek e egyáltalán, szerintetek?2016. ápr. 3. 03:01
1/16 anonim válasza:
De az,sajnálom ezt a világot,az egy dolog hogy az egész világot a szex irányítja,de hogy a férfiakban annyi gátlás nincs,hogy megvárják még érettek lesznek a lányok,hanem helyette kihasználják a kíváncsiságukat,és az ártatlanságukat,egyszerűen gusztustalan.
Régen fent voltam chat oldalakon ahol beszéltem nagyon sok velem egyidős középkorú férfivel,és egyszerűen elhánytam magam attól hogy a legtöbb a SAJÁT lányával szexel,holott az 12-15 éves,a SAJÁT lányával..
Én nem vagyok szadista,és megvetem a gyilkolást,de az ilyeneknek levágnám a farkát,és hagynám elvérezni...
2/16 anonim válasza:
Ha szeretik egymást. Első: 14 évesen mér szexuálisan érett. Lásd Ókort, Középkort. Hány évesen házasodtak? Na ugye. 14 évtől nem tiltja a törvény a szexuális együtt létet sem, hogyha beleegyezik. Ennyit erről.
3/16 anonim válasza:
Elég ostoba vagy ha a középkori aberráltságra és tudatlanságra támaszkodsz,holott akkor virágzott a homoszexualitás,és a vérfertőzés....
Testileg lehet érett,de lelkileg biztos nem.
4/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy érett vagy nem érett? Bele látsz a fejébe?
5/16 anonim válasza:
A középkorba nem virágzott a homoszexualitás. És utána sem. Pár évvel ezelőtt még börtönbe is zártak miatta.. Ókorban volt ilyen. De ott inkább az orgiák. A lány is ugyanolyan volt mint a férfi. Nem volt különbség. Most jött elő ez az undormány igazából, pfejj.. Inkább 14 éves lány legyen a szerelme, mint egy korabeli csávó. :D. Meg miért nem lehetnének kapcsolatban? Az elfogadott, ha 20 éves vagy 50 évessel? Ha már szexuálisan érett akkor rendben van, ha a törvény sem tiltja akkor rendben van. Nincs miről beszélnünk. Ő dolguk, nem a tiéd és nem az enyém.
7/16 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok ennyire konzervatív,de nálam egy 14 éves egy taknyos gyerek,akinek felvilágosítást kell adni,valamint kis fiatalkori érzéseihez mérten,mondjuk kézenfogva sétálni,max egy csók,de hogy komoly kapcsolatba lenni,meg szexelni....
8/16 A kérdező kommentje:
hát szerintem egy csók már elég gáz lenne..
2016. ápr. 3. 07:00
9/16 eva.eva válasza:
De az beteges!!!! Es undorito! Az olyan nem is ferfi aki ilyenre kepes! Most lehet azzal jonni hogy a mai vilagba a lanyok mar koran ernek meg kurwak stb..Hat eleg nagy baj! Es johet a szitkozodas meg a kioktatas de egy 14 eves az meg egy gyerek! Testileg es lelkileg is! Masreszrol pedig a 14 eves kislanykanak is gratulalok! 14 evesen inkabb az iskolaval meg a tanulassal kene foglalkozni nem a farkakkal!! Mar elnezest a kifejezesert!! De igaz ami igaz nem csak a ferfi a hibas...Egy 20 eves ferfihoz nagyon jo indulattal egy 16 eves lany lenne valo de inkabb 17! Es konyorgom kedves elottem szolok a 21. Szazadban ne a kozepkori dolgokat vegyuk mar alapul ....Ahogyan az elottem szolo is mondta ez nem mas csak a kivancsisag kihasznalasa!!
10/16 anonim válasza:
Igenis inkabb legyen egyutt ket stabil erzelmi vilagu azonos nemu ember,mint egy 14 eves kislany egy 20 eves ferfival. Sajnalom,hogy meg mindig vannak ilyen visszamaradott,buta emberek,akik elitelik a homoszexualitast. A meleg fiadat elkuldened otthonrol,de a 14 eves lanyodnak hagynad,hogy felnott ferfival jarjon? Undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!