Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Többet érzek a legjobb barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet érzek a legjobb barátom iránt mint barátság. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én 13/lány ő 15/fiú.

Több mint 2 éve vagyunk legjobb barátok. Tudja hogy többet érzek, de ő nem akarja elrontani a barátságot. Mégis elég gyakran utal arra hogy szeret. Régebben adott nekem egy könyvet, és mielőtt jött hozzám, megkérdezte hogy akkor mit adok neki, és mondtam hogy a könyvet. Mikor mondtam neki hogy a könyvet adom, akkor viszzakérdezett hogy:"semmi ölelés, puszi,csók?!?". Már beszéltünk róla hogy meg kéne próbálni de nem jutottunk sehova. Az elején ő is szerelmes volt belém, de akkor volt pasim. Pár héten belül a segítségével szakítottam a pasival. Főleg azért szakítottam a pasival meg ő nem volt jóban a barátommal és nem akarta hogy beszéljek vele. Az exemmel azóta jóban vagyunk,ők kibékültek, és azt mondta hogy örülne ha összejönnénk. Azóta nyagyon sok utalása van rá hogy többet akar, de a én kérdezem hogy ha tényleg valami szerelmes bókkal jön hogy ezt most miért mondja, akar-e többet, de mindig azt mondja hogy nem, csak barátok. Ha élőben találkozunk akkor viszont máshogy viselkedik. Szerintetek lehet belőle valami?! Mit csináljak?

2016. márc. 28. 02:06
 1/2 anonim válasza:
Az elején ő is szerelmes volt beléd azaz 2 évvel ezelőtt és volt pasid? 11évesen? :'DDDD és hogy szakitottatok? :) elmeséled?
2016. márc. 28. 03:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen.11 évesen volt egy 14 éves pasim. Egy iskolába jártunk, de ott sem akart velem beszélgetni, letagadott. Ha szóltam hogy aznap van időm vele talizni akkor mindig volt valami kifogás. Mivel a legjobb barátommal mindig tudtam találkozni, szakított rám időt így többet voltam vele. Exemnek ez nem tetszett és nem egyszer összevesztek. Úgy gondoltam hogy így teljesen felesleges, inkább legyen egy jó barátom mint egy olyan pasi aki le se szar.
2016. márc. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!