Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érzek a legjobb barátom iránt mint barátság. Mit tegyek?
Én 13/lány ő 15/fiú.
Több mint 2 éve vagyunk legjobb barátok. Tudja hogy többet érzek, de ő nem akarja elrontani a barátságot. Mégis elég gyakran utal arra hogy szeret. Régebben adott nekem egy könyvet, és mielőtt jött hozzám, megkérdezte hogy akkor mit adok neki, és mondtam hogy a könyvet. Mikor mondtam neki hogy a könyvet adom, akkor viszzakérdezett hogy:"semmi ölelés, puszi,csók?!?". Már beszéltünk róla hogy meg kéne próbálni de nem jutottunk sehova. Az elején ő is szerelmes volt belém, de akkor volt pasim. Pár héten belül a segítségével szakítottam a pasival. Főleg azért szakítottam a pasival meg ő nem volt jóban a barátommal és nem akarta hogy beszéljek vele. Az exemmel azóta jóban vagyunk,ők kibékültek, és azt mondta hogy örülne ha összejönnénk. Azóta nyagyon sok utalása van rá hogy többet akar, de a én kérdezem hogy ha tényleg valami szerelmes bókkal jön hogy ezt most miért mondja, akar-e többet, de mindig azt mondja hogy nem, csak barátok. Ha élőben találkozunk akkor viszont máshogy viselkedik. Szerintetek lehet belőle valami?! Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!