Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szántó Maja kérdése:
Fiúk! Nektek bejön egy ilyön egy ilyen csaj?
Figyelt kérdés
13 éves,aranybarna haj (középhosszú),kb.162cm,46kg,szereti a kedves,törődő fiúkat,szereti a sulit,a stílusa menő,csinos,szexi. Imádja a kutyákat,szeret őrültségeket csinálni,szereti az izgalmakat!És kedves,nem szeret mindig a középpontban lenni. (hajlékony,Ritmikus Gimnasztikázik),laza,nem mindig veszi komolyan a dolgokat,de tud komoly is lenni ha kell. Zöldeskék a szeme,ragaszkodó lány.2016. márc. 25. 08:42
21/34 anonim válasza:
22/34 A kérdező kommentje:
nem az vagyok,akire gondolsz,bocs!
2016. márc. 30. 16:07
23/34 A kérdező kommentje:
majdnem
2016. márc. 30. 16:08
26/34 anonim válasza:
Ja bejönnél csak valamiért túl tökéletesnek tűnsz a leírás alapján ja ésúgy Írod ezeket a dolgokat mintha annyi élet tapasztalatod lenne :) de amúgy nemrossz ( legközelebb ne csak a jó tulajdonságokat )
28/34 anonim válasza:
Ha beírod a googlebe, hogy "szép lány", akkor negyedikként ezt a képet adja ki. :D Nem te vagy a képen.
29/34 Zolieeeeeeeeeeee válasza:
1000 oromel 13vagyok :D
30/34 A kérdező kommentje:
bocsi! Rossz képet írtam! Ne haragudj! Mindjárt felteszem!
2016. márc. 31. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!