Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti randiznátok egy ilyen lánnyal?
Ezt kép nélkül nem lehet megmondani, van aki még ennél 10 kilóval többel is nagyon jó alakja van (160-165 centi körüli magassággal), van olyan pici lány akinek már 55-60 kilóval is lóg a hasa. Genetika függő.
Egyébként az szerintem sokaknak előny, ha lánynak van feneke :D
nagy? *.* az neked se legyen nagyobb gondod mint hogy van mit fogni rajtad
amugy ha ez téged zavar akkor olvasd el a sárga kapszulát mert a bringa nem hatékony a másik meg nem tudom mit eszel
sargakapszula.hu
Nekem ez a testsúly ideálisan tűnik srác szemszögből!:D Nekem nem csak a vékony lányok tetszenek!
De egy kép érdekelne rólad privátban ! :) Úgy többet tudnék mondani.
Én úgy tudom, a fiúknak nem a pálcikalábú lányok jönnek be. Most már a sztárok között is a nagyobb fenék meg comb a divat. A férfiak pedig kifejezetten azt találják szexuálisan vonzónak, ha egy nőn van mit fogni, ha szép formás, nem azt, ha pálcika.
Egyébként tökéletes a súlyod, ha ennél kevesebb lenne, akkor már csúnyán vékony lennél.
Így a leírtak alapján tökéletes :)
Én soha sem szerettem a nagyon vékony lányokat, mellesleg bután nézne ki mellettem, mert én sem vagyok túl vékony.
Ha szeretnél beszélgetni, akkor Írj nyugodtan privátban, esetleg egy találkát is megejthetünk :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!