Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznatok a megjavult "regen mindenki baratnoje" titulust hordo lannyal?
A feleségem olyan nő volt, akire azt szokás mondani, hogy több fszt fogott, mint kilincset. De nem azért, mert olyan fene nagy étvágya volt (bár szerencsére ebben sem szenved hiányt), hanem mert csakúgy, mint én, ő is az igazit kereste. Ha valaki ilyen, vagy olyan okból nem felelt meg neki, azonnal lapátra tette, és továbblépett. Nekem közel 50 kapcsolatom volt, neki is legalább tíz. (Sok éve a feleségem, de nem kérdeztem erről. Ő sem engem.) A múlt elmúlt. Általa lettünk olyanok, hogy éppen beleklappoltunk egymás elképzeléseibe, s noha a lángoló szerelem már sok éve elmúlt, az együvé tartozás olyan mélységeibe értünk el, ahonnan valóban csak a halál tudja kiszakítani valamelyikünket.
Gondolkozz logikusan. Ha barátnődnek sok kalandja volt, nyilván van viszonyítási alapja. Ennek birtokában választott téged. Ez azt jelenti, hogy (eddig még) olyan pasinak tart, akihez érdemes kötődni, akihez érdemes hűségesnek lenni. Persze, ha a későbbiekben nem felelsz meg a vizsgán, te is repülsz, mint előtted sokan mások.
Ez attól függ, hogy mennyire szereted.
Ha szereted és tényleg vele akarod leélni az életedet, akkor hagyjatok mindent a hátatok mögött és költözzetek más városba. Én is ilyen voltam. Nem jókedvemből éltem úgy, ahogy éltem, hanem nagyon durva szeretetéhség miatt + önbecsülés hiánya miatt. Sajnos vannak, akiknek ezt dobja a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!