Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg? 14/F
Hogy jöttetek össze, ha még meg se csókoltad?:D
És az sem számít, ha nem lát senki se ... a csók nem óvodásoknak van.
Pont úgy a legütősebb ha felvállaljátok egymást; "Igen, én őt szeretem annyira, hogy megcsókoljam"
Nincs ezen mit szégyellni.
És hogy mikor tedd?
Nincs kőbe vésve. Érzésre megy. Amikor úgy érzitek, hogy most van az a pillanat.
Előnyös nem búcsúra hagyni, de mondjuk nálunk is búcsúnál csattant el.
Hosszan búcsúzkodtunk, öleltük egymást, nem tudtunk szakadni egymástól, aztán amikor hajoltunk középre hogy akkor adjunk búcsúpuszit egymásnak, akkor én középre tartottam teljesen érzésből, ő pedig várta, nem hajolt el.
Ezen nem tudom mit részletezzek még :D
Legyen tököd srác!:D
mi az hogy senki nem látja...most baj?
szintén srác az illető?...és akkor mivan?
egyébként meg sima liba elhatározod oszt kész...úgyse úgy fog történni ahogy te akarod...
én anno csak egy sima csókot akartam adni a lánynak de ő már rögtön a számban volt szóval igényesen meg is harapdáltam szegényt....aaaah...good time :')
1# vagyok,
Miért lettem lepontozva?? pff
Ami meg az utolsó kérdéseidet illeti;
Rá kell hangolódni, nem csak úgy hirtelen megy az.
Építsd fel hangulatban a dolgot.
A tekintetén látni fogod hogy mi van, hidd el. ha pedig nem látod a tekintetét, mert lefele süti a szemét + mosolyog, pironkodik, az már haladás ... zavarban van akkor.
Aztán ha már elég komfortosan vagytok az érintéssel, akkor állánál felemelheted a tekintetét, simizheted az arcát és nyomhatsz puszit mondjuk a homlokára, arcára ... ha nem elutasító, akkor nyitott az irányodba, ott még építheted tovább a dolgot, de meg is próbálhatod.
Ez helyzetfüggő... nem lehet receptet írni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!