Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozi előtt bemenni kajáért a Tescoba nagy bunkóság?
Figyelt kérdés
A popcorntól kiszárad a szám, valamint nem tudom, mennyibe kerül ott, állítólag drága.2016. márc. 4. 21:10
1/10 anonim válasza:
Főzzél le otthon egy nagy lábas csirkepörköltet nokedlival, egy kis savanyúság, aztán vidd magaddal azt a moziba .
3/10 anonim válasza:
Hat ha en a csirkes rizses brokkolis kajam megettem a moziba akkor mindent lehet :D
4/10 Egyenes út válasza:
Hát attól függ.Mert,ha téged ekkora parasztnak ismer a lány közelebbről,akkor inkább vicces.De,ha nem ismered a csajt,akkor HATALMAS bunkóság!!:)
5/10 anonim válasza:
amikor pár hónapja jártam a barátommal, közösen megbeszéltük,hogy nem bent a moziban veszünk méregdrágán kaját, hanem előtte kajálunk. beültünk hamburgerezni. utána egy kisboltból vettünk energiaitalt a filmhez(olcsóbb mint bent megvenni)
ennyi. nem néztem olcsó jánosnak, ahogy ő sem nézett rám úgy,hogy fillérb*szó vagyok.
DE ha csak az egyik fél szerint okés ez, akkor nem jó erőltetni..tényleg beéghetsz akkor,hogy spúr vagy.
szóval első randin ne.de ha már ismeritek egymást, akkor nem gáz.
7/10 Alain Delon válasza:
Nem lehet kibírni egy filmet evés nélkül? 1,5-2 órát?
8/10 anonim válasza:
Hat ha teszem azt tomegelsz akkor nem
9/10 anonim válasza:
Ez a kérdés pont ebbe a kategóriába való... Am igen bunkóság, a mozi be fog ezen sértődni és nem lesz kövi randitok :D
10/10 anonim válasza:
Ha már elviszed a csajt, ne sajnáld már azt a plusz 5-600ft-ot amit a mozis kukoricáért kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!