Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság vagy sem? 18L
Figyelt kérdés
Tehát. Tetszik egy srác. Köszönőviszonyban vagyunk. Mindig köszön, én is neki. Van, hogy a haverjával/haverjaival van, de ő csak néznek, olykor hosszasan, de nem köszönnek. Ilyen esetben bunkóság, ha csak neki köszönök oda? Az egyik csoporttársa is néz az utcán, de nem nöffenti el magát. Szóval bunkóság tőlem nem többes számban köszönni?2016. febr. 23. 16:39
1/7 A kérdező kommentje:
*b
2016. febr. 23. 16:43
2/7 anonim válasza:
Egy lánynak legyen tartása... Először is, a pasinak illik köszönteni a lányt, ha ennyire bunkók, akkor meg sem érdemlik, hogy akár észre is vedd őket.
Te köszönj csak annak, aki neked is szokott. Egy sima Helló bőven megteszi. Aki magára veszi és esetleg vissza is köszön legalább rádöbbent, hogy illik köszönni.
Ezek a mai hülyegyerekek ennyire elbunkósodtak? Jesszusom...
42/F
3/7 anonim válasza:
Egy helló szerintem is belefér, mert az személytelen
4/7 anonim válasza:
Szerintem vard meg mindig hogy a srac koszonjon utcan, aztan koszonj annak vossza aki koszont. Fiu vagyok, de szte, az a minimum, hogy elobb a srac koszon, ilyen utcai osszefutos helyzetben.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a srác, akiről adott esetben szó van, szokott is mindig, Ő nagyon jónevelt. A többieket nem értem. Fura, hogy látom néznek, simán a szemembe, az arcomat is, de semmi. Ha valamelyik elengedne egy sziát, akkor utána már én is. De ők csak bámulnak. Oh és még fiatalabbak is nálam.
2016. febr. 23. 17:04
6/7 A kérdező kommentje:
Én ilyenkor a srácot nézem és jó ráköszönök, ő dettó. Ennyi!
2016. febr. 23. 17:05
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem lesz gáz,ha egy 'szia' helyett, 'sziasztok'-ot mondasz. Utána meg,ha látják hogy te nyitsz feléjük,talán ők is köszönni fognak. Előbb a fiú kéne köszönjön ez így lenne helyes...De ha azt mondod,hogy még fiatalabbak is nálad,talán anyuka még nem jutott el a nevelésben odáig,hogy a köszönések rendjét megtanítsa a kicsi fiának.-.- Szánalmasak...A lényeg az,hogy te légy jól nevelt és akkor talán 'megbátrodnak'. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!