Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek a netes, főként Facebook-os ismerkedést?
Figyelt kérdés
Csak amiatt kérdezem, mert van akinek elsőre sokkal könnyebb neten ismerkedni, mint mondjuk élőben leszolítani valakit, meg mert ez is egy újabb lehetőség az ismerkedésre, utána majd személyesen úgyis minden eldől.2016. márc. 2. 20:01
11/13 A kérdező kommentje:
Tizes, miért nem? Ma már minden egyes adódó alkalmat meg kell(ene) ragadni, hisz oly kevés a lehetőség...
Lehet életed szerelmétől fosztod meg magad, ha nem építenél (szerintem) ok nélkül hidak helyett falakat! És ez más elzárkózókra is igaz! Vagy csak nekem volt eddig szerencsém? "Jó lovakra tettem?"
2016. márc. 2. 22:45
12/13 anonim válasza:
Jah.
Lehet h életed szerelmét.. de az is lehet hogy egy pedofilt.;)
13/13 anonim válasza:
Gyerekek facebookon hogyan ismerkedtek ez érdekel. Random arcokra rá írtok vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!