Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna ha egy lágy szeretné ezeket a zenei stílusokat? (Leírás)
Figyelt kérdés
Magyar rap, trap zene, melbourne bounce, bounce, shuffle, edm, meg ilyenek.
Szóval másképp tekintenétek rá?
17/l
2016. febr. 25. 18:11
1/6 anonim válasza:
1. Ezen manapság az átlag zenei ízlés így kb 10 ből 8 ember osztja a véleményed
2. Nem zenei ízlés alapján fog egy fiú sem megítélni, sőt, ami azt illeti szerintem a Fiúk 99,9999%-át hidegen hagyja a zenei ízlésed
3/6 A kérdező kommentje:
Nem, igazából nemtudom miert irtam oda a magyar rapet, csak mykee-t hallgatok. :D amúgy köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 25. 18:18
4/6 anonim válasza:
Én személy szerint utálom a Melbourne Bouncet szóval igen. :D
A magyar rap attól függ, hogy milyen. Vannak jók és vannak olyanok, amik kevesebbet érnek mint egy kalap sz.r.
Shufflet nem ismerem.
A többivel nincs bajom.
5/6 anonim válasza:
Mikee Mykanic?gyerre hozzám!!Vijjú vijjú;)
6/6 anonim válasza:
fogalmam sincs kik ezek, nálam offos lennél mégha te volnál a legszebb lány is a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!