Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap este kicsit megittuk az agyunkat,és elengedtem magam.Van egy lány évfolyamtársam akivel párszor már dumáltam és nagyon bejön és ráírtam facen satu részegen.El mondtam,hogy "szeretem" és szívesen elhívnám kávézni,hogy jobban megismerjem meg hasonlók és legnagyobb meglepetésemre visszaírta,hogy én is bejövök neki,csak nem mert eddig közeledni.Nagyon boldogan feküdtem le,mert ekkora szerencsém volt.A probléma ott kezdődött,hogy ma mikor felkeltem észrevettem,hogy egy más lánynak írtam ezeket,nem annak akinek akartam és részegen megbeszéltem vele egy randit péntekre.Most mit csináljak?Ha lemondom azt fogja gondolni,hogy bunkó vagyok és csak szívattam.
2016. febr. 24. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Azta rohadt... ez komoly ügy.

Amit főztèl edd is meg...

Most 2 lehetőség van:

-vagy adsz neki egy eséjt

-vagy mivel úgy gondolod, hogy úgy sem kell neked, megkíméled egy felesleges erőltetett randitól, és bevallod neki az igatat. De csak is azt! Nehogy kitalálj valami hülye indokot!

De ha már eddig nem tetted meg az utóbbit, talán el kellene gondolkoznod azon, hogy lehet érzel te is iránta valamit.

Ès lehet, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem adódik majd legközelebb lehetőség....

Persze az is fontos, hogy mennyire agy jóba a kiszemelteddel..

És ha legközelebb berugsz, jó lánynak írj😂 hátha jól reagál... honnan tudod? :D

2016. febr. 24. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!