Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Egy sraccal úgymond összejöttem egy buliban (már ismertük egymást régebbről) és ma megbeszéltük, hogy kétszer is találkozunk a héten és kérdeztem h van e mobilnete hogy tudjon írni, ha nem találna meg. És mondta h reméli addig még lesz és akkor írtam hogy akkor mi lenne, ha megadná a telószámát. Aztán később írja (mert elment valahova) hogy majd ír üzit. Magyarul nem akarja megadni nekem a számát. Ez baj? Ti mitgondoltok erről? Elrontottam valamit? Lehet nem is talál már szimpatikusnak? Vagy csak én gondolom túl?
17/L
2016. febr. 20. 17:56
1/1 anonim válasza:
Nyugi szerintem. Ne izgulj ezen, mondd meg neki, hogy oké. Ne ess kétségbe rögtön, lehet nem akarja, hogy te hívogasd őt, hogy a te pénzed menjen emiatt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!