Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Csak a külsőt légyszi.:)2016. febr. 18. 16:00
11/15 anonim válasza:
Ne várd hogy egyhamar tetszeni fogsz barmiféle fiúnak is. Úgy beszélsz, mint egy 80 éves."Furák ezek a mai fiúk."Konkrétan sírtam ezen a mondatodon.Ne akarj ennyire görcsösen egyedi lenni!Nem menő.
12/15 anonim válasza:
te bejössz nekem, de már idős vagyok ;)
17F
13/15 anonim válasza:
Lehetőleg extrém hajszín, ha nem olyan, nem nem baj:)
170cm körül legyen, ne legyen dagi, ne legyen túl vékony, fehérbőrű :$, hosszú legyen a haja, ápolja magát kb. ennyi:)
14/15 anonim válasza:
Hosszú göndör hercegnőhaj, adjon a sminkjére (ne drogériaból hanem pl Mac-ből vegye) ne legyen túl sötét a bőrszíne de ne legyen sápadt se. Ne legyen kurv*s hanem inkább hercegnős:)
15/15 anonim válasza:
Igazából jó alkatra telt is vékony is, a túl kövér meg az ilyen ovis deszka az nem kell.. hajra hát minimum olyan vállig érő, szerintem ha egyenes akkor már legyen hosszú de a göndör az jöhet mimden mennyiségben *.* csak nekem a rövid hajú csajok furák, arcra meg nem kell smink igazából mindegy is mien az arca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!