Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Minfen fiúnak az ilyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csípős Paprika kérdése:

Minfen fiúnak az ilyen lányok jönnek be? (Többi lent)

Figyelt kérdés

7.es vagyok, és van egy osztársam (lány) aki állandóan p*csagatyában jár. Nem rosszindulatbol, de sztem nagy segge van. Kitömött melltartot hord, ezért nagynak tűnik a melle. Tavaly járt egy nála sokkal nagyobb fiuval. Egyébként ugy viselkedik, mintha legalább 17 éves lenne. Az össze fiu osztársamnak ő teccik, tavaly is mindig körülötte nyüzsögtek a fiuk.

Én is legyek ilyen, és tetszeni fogok mindenkinek?! (Az élet nagy kérdései)

12/L

2015. szept. 7. 21:33
 1/5 anonim válasza:
Me legyél p*csa, pár év múlva remélhetőleg rájönnek mi a jó, most még érettlenek, nem tudják mi a jó.
2015. szept. 7. 21:42
 2/5 anonim válasza:
Ne*
2015. szept. 7. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Most még tetszik nekik de majd jövöre egy senki lesz.:)
2015. szept. 7. 22:19
 4/5 anonim válasza:

Ezek a csajok arra jók, hogy két osztálytárs tudjon egyet pacsizni hogy lyuksógorok vagyunk tesó.

Elég korai 12 évesen, de döntsd el hogy mi szeretnél lenni, Nő, vagy Lyuk.

2015. szept. 7. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat :-)
2015. szept. 8. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!