Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledhetnék egy fiúhoz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledhetnék egy fiúhoz?

Figyelt kérdés
Szemezésnél tartunk, de annyira összezavar, mert nekem teljesen úgy tűnik, hogy érdeklem, vagy legalábbis bejövök neki, mégsem lép. Lehet, hogy én nézem teljesen félre, de semmit nem veszíthetek azzal, ha én próbálnék meg lépni, nem?

2016. febr. 11. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor lépjél. Sose érne véget a sakk játék, ha senki sem lépne.
2016. febr. 11. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy települést írnál ? Sajna én is ilyen helyzetben vagyok, csak fiúként, viszont én azért nem lépek, mert sokszor elbizonytalanít.
2016. febr. 11. 16:23
 3/7 anonim válasza:
Velem is ez van csak fiúként de én léptem és nem sült el jól úgyhogy szerintem még ne közeledj hozzá inkább érd el hogy féltékeny legyen és akkor ő fog lépni.
2016. febr. 11. 17:10
 4/7 A kérdező kommentje:

2. Csongrad megye, remelem megfelel

Tobbieknek koszonom!:)

2016. febr. 11. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, elég messze... :D Amit én tudnék javasolni, saját tapasztalatból, az az, hogy adj egyértelmű jelet a fiúnak. Ne csak szemezz vele, mosolyogj rá, kacsints, ilyenek. Én pl azért nem lépek, mert van amikor köszön és mosolyog, van amikor rám se néz, de minden 2. nap hosszan a szemembe néz, szóval passz.
2016. febr. 11. 17:52
 6/7 anonim válasza:
Várost megírod privátban? Én is ilyen helyzetben vagyok. F :))
2016. febr. 11. 19:52
 7/7 anonim válasza:
Úgy odavan érted, hogy állandóan te jársz a fejében, csak fél odamenni:) Tuti hidd el, én is voltam ilyen :D
2016. febr. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!