Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetnék önbizalmat és hogyan közeledhetnék egy fiúhoz úgy hogy ne "koppanjak" nagyot a végén ha nemet mond?

Na. Azt hittem én vagyok az egyetlen ilyen. Csak két dologban nem vagyok olyan mint te
1.Fiú vagyok
2.Nem olvasok mangát (romantikus filmeket nézek)

Először is nincs ezzel semmi baj, hogy 16 évesen még nem volt barátod, sőt...(de ez személyes vélemény)
Az önbizalommal kapcsolatban pedig csak annyit tudok tanácsolni, hogy fogadd el magad! Ha te magad sem szereted amilyen vagy, akkor hogy várod el másoktól? Persze lehet apróbb változtatásokat beiktatni, pl. új frizura új ruhák, stb... Lehet, hogy ezektől máris jobban éreznéd magad! Hidd el a fiúk megérzik, ha egy lány elégedett magával és jobban is vonzódnak hozzá! Én is világ életemben azt gondoltam, hogy csúnya vagyok és senkinek sem kellek... hát el is kerültek messzire az emberek...aztán elkezdtem kevésbé foglalkozni a környezetem véleményével, és megpróbáltam szerethető dolgokat találni magamon! És meg lett az eredménye...
Amúgy meg a csalódásokat nem nagyon tudod elkerülni, ez hozzá tartozik. Ha nem veszed túl komolyan a dolgot, akkor nincs is ezzel baj! Sokat tanulhatsz ezekből is, leginkább magadról... Ha egy fiú azt mondja, nem tetszel neki, akkor sem kell magadba zuhanni, fogd fel úgy, hogy neki nem jöttél be, majd másnak be fogsz!
A lényeg, hogy maradj vidám és pozitív! És ne foglalkozz azzal, mit mondanak mások!
Kicsit hosszúra sikerült, bocsi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!