Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs a semmi önbizalma, hogy közeledhetnék?
Van egy lány, most láttam előszőr bulin s első látásra megtetszett, táncoltam vele, de egy mp-ig sem nézett a szemembe, s láttam, hogy a barátaival akikkel jött azokkal sem bumál sokat, az egyik barátnőjével volt. Szóval tánc közben is csak én kérdeztem, ő meg válaszolt, látom rajta hogy nincs semmi önbizalma, segítsetek, hogy mutathatnám meg neki, hogy nem akarom bántani és, hogy szeretném őt? Leg közelebb elkérném a telszámát, de nem tudom hogy csináljam, ilyen visszahúzódos lánnyal most találkozom előszőr, aki mellesleg gyönyörű.
NORMÁL válaszokat akarok
16/f
Facebookra vedd fel, talán neten nem olyan szégyellős.
De amúgy piszkosul irigyellek, én is ilyen lányt keresek, aki nem egy beképzelt p.csa, de mégis gyönyörű. :D
Eddig csak h.lye beképzelt r.bikkel találkoztam, akik tényleg b.sznivalóak is voltak.
az első lépés lessz azt hiszem a leg nehezebb, hogy megkapjam a telszámát, aztán telefonon keresztül megtudom az msn/ID ját.
Remélem ott lesz a következő bulin is:P Szorítsatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!