Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiumnak nincs önbizalma, mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, járok egy fiuval,szintugy 13 éves. kb 2 hete kezdtuk, eddig nem jutottunk sokra, csak fogtuk egymás kezét, semmi mást. mit monjak neki, hogy ne bántsam meg és hogy igazi kapcsolat legyen belőle?2011. júl. 16. 19:55
1/11 anonim válasza:
13 évesen miféle "igazi kapcsolatra gondolsz"?!
2/11 anonim válasza:
Megadom a posta fiókom utalját rá egy kissebb összeget és máris adok neki egy kis önbizalmat!....................................................................
.........
najó,nem tudom,mit tehetnél:(((((((((
3/11 anonim válasza:
Szerintem beszélgessetek még sokat és ne csókolózzatok még. Próbálj meg a legjobb barátja lenni ha felviszed magadhoz az például egy jó kezdet annak idején és is azzal kezdtem és rögtön megnyílt és utána nem tudtam lekoptatni...
4/11 anonim válasza:
Hát akkor legyél te a rámenősebb! Csókold meg! A lényeg, hogy te kezdeményezz. Ha nem szalad el akkor minden renben lesz. Ha elszalad, akkor később valószinűleg fiukkal fog szexelni titokban
5/11 A kérdező kommentje:
nem teljessen igazi kapcsolatra, csak o kérdezte meg hogy járjunk-e, én mondtam igent.fel is vittem magamhoz, de ő rohant haza, és ez így már többször is megtortént, viszont találtam arra utaló nyomokat, hogy nem akarja abbahagyni a járást.
2011. júl. 16. 20:02
6/11 anonim válasza:
"viszont találtam arra utaló nyomokat, hogy nem akarja abbahagyni a járást."
rányitottál amikor recskázott a fényképedre?xD
7/11 anonim válasza:
akkor smárold le nincs mit tenni!
8/11 anonim válasza:
13 évesen még nagyon fiatal vagy hozzá :D
9/11 Stunner válasza:
Mintha magamat látnám:)(Fiu vagyok) mikor 13 éves voltam énis jártam egy lánnyal, de pont ugyan ez volt a baj..:/ ha azt szeretnéd, hogy több legen mint kézfogás, szerintem nyugodtan puszild meg elősször , utna meg jöhet a többi szépen lassan. a lényeg, hogy nem kell sietni:)
F/15
10/11 anonim válasza:
majd ha már fogalmad lesz róla, hogy mi az a járás meg ilyenek, na majd akkor próbálkozz legközelebb valakivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!