Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy tetszek egy fiunak?
Figyelt kérdés
Van egy fiu az osztalyban. Nagyon jo fej, vicces. Azt vettem eszre, hogy eleg sokszor nez... Foldrajz oran ma mellette ultem, es tok kedves volt, viccelodott, es rakerdezett dolgokra. Velem nagyon jo fej, de hallottam hogy az osztaly tobbi fiujaval mar annyira nem. Es szeretnem tudni, hogy tetszek e neki, mert o nekem igen. A gond csak az, hogy mar tobbszor is elszantam magam, hogy beszelek vele errol, de mindig mielott megtettem volna, elbizonytalanodtam, hogy biztos akarom e hallani a valaszat. Tudom, ha nem tetszek neki sem dol ossze a vilag, csak azert jo volna tudni...2016. febr. 8. 22:55
1/1 anonim válasza:
Egy srácnak ha tetszik egy csaj akk mindent megtesz h minél közelebb kerüljön hozzá. Úgy tudod letesztelni, ha szándékosan nagyon közel állsz vagy ülsz hozzá. Ha ott marad akk király, ha kicsit odébb megy akk zavarja és csak barátnak gondol.
Ha gondolod küldj egy képet az arcodról és megmondom mennyi esélyed lehet a fiúkkal általában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!