Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik és szeretném elhívni randira. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mint tudjátok közeledik a valentin nap és ugy gondolom hogy jó ötlet lenne azon a napon elhivni. Csak az a kérdés hogy hogyan? Kecskemétiek vagyonk én 1 évvel idősebb. A válaszokat előre is köszi. :) 14/F2016. febr. 3. 08:45
1/8 anonim válasza:
Ha eloben kicsit zavarban vagy,hivd el inkabb facen:)Az egy ev az nem hiszem hogy gaz lesz,bar sok lany a tole idosebbeket szereti ,de egy probat meger:) 27/f
2/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam elhívni facen is de vagy az ő barátnői vagy az én haverjaim zavartak be... :(
2016. febr. 3. 09:37
3/8 A kérdező kommentje:
És a facen kívül más tanács? Mert most nincsenek heteim a gondolkozásra.
2016. febr. 3. 21:36
4/8 anonim válasza:
viber,snapchat,instagram....blablabla hivd el élőben,az értékelni fogja
5/8 A kérdező kommentje:
És mit mindjak? Szia cica van gazdád? ... :( mert őszintén kissé visszahúzódóbb vagyok de olyan aki a sarokba beül és elkezdi enni a kenyérhélyat. Szóval erre problémára is elfogadnég egy tanácsot.
2016. febr. 4. 16:31
6/8 A kérdező kommentje:
Nem olyan* xD :)
2016. febr. 4. 16:32
7/8 anonim válasza:
Facebookon hogyan tudtak bezavarni a barátok? Na de mindegy, végtére is nem ez a lényeg.
Olyan baromságokat meg ne próbálj, mint a "Szia cica! Van gazdád?" !! Egyszerűen csak kérdezd meg, hogy nem lenne-e kedve eljönni veled ide és ide.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem facen zavartak be... hanem másnap amikor hazakisértem volna de most nem ez a lényeg hanem az hogy hogyan közepedhetnék jobban hozzá.
2016. febr. 4. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!