Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit irjak neki, vagy mondjak ha oda jon hozzam? Vagy inkabb ne eroltessem ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Megjerdeztem egy lanytol aki az edzostarsam hagy mivel mrgy haza edzes utan. Hat persze hogy azt irta higy apja viszi haza igy nem tudok vele beszelgetni, talalkozni. Es el is mondtam neki hogy csak dzert erdeklodtem meg ezt es azt irta hogy "Aha". Most mit csinaljak?2016. febr. 2. 20:55
3/4 anonim válasza:
Érdekesen fogalmazol.. Mi lenne ha konkrétan elhívnád találkozni? maximum beterel van ilyen..
4/4 A kérdező kommentje:
Bocs az utolso mondatot elrontottam. Azt akartam irni hogy: Es el is mondtam neki higy csak azert szerettem vilna ezt hogy szemelyesen is tudjak vele beszelgetni es erre urta azt hogy "aha".
2016. febr. 3. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!