Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok kedvelni egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok kedvelni egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nos eddig nem nagyon érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. Manapság sajnos érdekelni kezdett. Lehet hülye ötlet volt feltenni ezt a kérdést.

Először is nem az érdekel, hogy mit gondolnak a küldömről, mert tudom hogy mem vagyok egy szépség modell de azért zacskót sem kell felhúznom (no meg képet se tudom küldeni magamról szóval hiába írnám azt, hogy milyen magas vagyok, milyen színű a hajam stbstb)

Tulajdonságilag mennyire vagyok elviselhető?

Idén töltöm be a 18-at. Általában nyugodt természetű vagyok, de ha felidegesítenek, akkor robbanok. sokszor mosolygok, amit sokan megjegyzik (nem tudom h ez jó e vagy sem). Könnyen barátkozok vagyis tudok az adott témához beleszólni. Tudtommal van humorom. Nyitott természetű vagyok, de mem egyenlő azzal, hogy mindent elmondok magamról egy olyan embernek, akit csak pár órája ismerek. Nem tartom magam butának és ami azt illeti, inteligens emberi lénynek tartom magam (önkritika well done). Nem vagyok az a tipikus bulis csaj, inkább az otthon ülös. Szeretek vásárolni, de biznonyos fokig (sminkkel is ez a helyzet. Nem dohányzok, se iszok alkoholt (nem bírom). hobbim a rajzolàs és főzés. Sportoltam régen röpit, de manapság csak néha néha játszok ha van rá idő. Idegesítő vagy béna (kinek mi) szokásom/tulajdonságom az, hogy nehezen esnek le az ilyen perverz viccek; idegesen elkezdek hadarni rosszabb esetben dadogni; nem tudok szemkontaktust tartani. Direkt utolsónak irom azt, hogy nem vagyok magyar, hanem ázsiai (és nem kínai ha erre tippeltek :D )

2016. jan. 28. 22:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Akár szeretni is tudnám. :)
2016. jan. 28. 22:56
 2/14 Unpredictable ***** válasza:

Aranyos, cuki, szerethető, a zárójeles megjegyzéseid külön bejönnek

De nem értem mi lenne veled a baj? Semmi extra rosszat vagy ilyesmit nem mondtál

2016. jan. 28. 23:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Itt mindenki kedvel mondenkit es mindenki jarna mindenkivel addig ameg nem kuldotok magatokrol képet ...
2016. jan. 28. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jófej lehetsz :)
2016. jan. 29. 00:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Extra rossz nincsen. Max az h nem szeretem a pizzát és a hamburgert.
2016. jan. 29. 00:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nincs semmi baj amit írtál :)

Nekem az ilyen lányok szimpatikusabbak sokkal mint azok akik buliba járnak meg egy tucat van belőlük.

Az emberek értékrendben élnek mindenkinek a hasonló típusú emberek szimpatikusabbak viselkedésileg.

Bár van néhány kivétel ami erősíti a szabályt de én ezt csak tömeghatásnak állítom be :)

2016. jan. 29. 00:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Jófejnek tűnsz, máris kedvellek :)

(Nyugi, foglalt vagyok, nem nyomulok, de barátok még lehetünk)

2016. jan. 29. 08:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Sok ilyesmi kérdést olvasok, általában tucatlányok szoktak írni, nem is szoktam válaszolni, de ezek alapján bejössz:D

18F

2016. jan. 29. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:
háát lehet adnék eggy esélyt:'D
2016. jan. 29. 15:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Igazából mindenki más beállítottságú lányt kedvel. Van aki a magabiztosat, félénkebbet stb... Amit leírtál magadról azzal semmi gond nincsen, mintha magamat jellemezném kb. Önbizalommal ahogyan látom nincsen hiány, ne mis gond, ha valaki kicsit egoista szerintem. (magamból kiindulva:D) Talán az a legfőbb "bűnöd", hogy nem vagy egy mai swaglány, ami kész ritkaság a mai világban, ez egy becsülendő érték, tartsd is meg. Zenei stílusod esetleg leírnád? (Remélem rockot, alternatív rockot hallgatsz és nem a mai szennyeket) Viszont a kérdésre visszatérve, igen, tudnék szeretni egy ilyen lányt, ha ázsiai, ha nem, nem kell ezen aggódni. Hidd el sokkal inkább érdekesebb leszel egy fiúnak.

18/F

2016. jan. 29. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!