Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Mi a véleményetek a 3...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Mi a véleményetek a 3 lányról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van három lány, nevezzük őket Sárának, Krisztinek és Fanninak.

Sára elmúlt 18 éves: sportos alkat, magasabb a korabelieknél (180-185cm között), kedves, segítőkész szóval csupa aranyos jellemzők. Kicsit nyomulós, ha tudja hogy a fiúnak bejön, de nem az a tipikus "lógok a nyakán". Furcsa divat érzéke van, de azért tűrhető. Szabadidőben edz, filmet néz esetleg elmegy a haverjaival valahova. Humoros, szórakoztató egyénisége van, de könnyen fel lehet őt bosszantani.

Kriszti 17 éves lesz: alacsony (160 cm alatt) , kicsit duci. Nagyon ügyetlen, képes a saját lábában elesni vagy akár csak úgy a semmitől. Ragaszkodó, azaz nem nagyon szeret idegen környezetben lenni. Amolyan anicoc féle, de azért szokott elmenni másokkal szórakozni a legjobb barátnőjén kívűl. Kedves, aranyos és megértő lány. Kis semmin is képes aggódni, nagyon érzékeny könnyen sírva fakad. Imád olvasni, és a cuki dolgokat is szereti nagyon.

Fanni 18 éves lesz: átlagos magasságú (165cm), nem duci, de nem is nádszál vékony. Általában nyugodt természetű, nehezen lehet felbosszantani, de ha igen, akkor olyan, mintha kitörne a 3. világháború. Kedves, segítőkész és megértő. Imád gyerekekre vigyázni, főzni, rajzolni. A házi munkát könnyen elvégzi. Nem jár el buliba, és nem fogyaszt alkoholt és nem cigizik. Tipikus jókislány. Nyílt, könnyű vele összebarátkozni és jót lehet vele beszélgetni.

Ui.: komolyan válaszokat adjatok meg kérlek. Köszönöm :)

2016. jan. 25. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem Fanni lenne a legszimpatikusabb.
2016. jan. 25. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is Fannit választanám, ő a legszimpibb :)
2016. jan. 25. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Fanni olyan mint en csak 3 evvel idosebb :-D
2016. jan. 25. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Lány vok... tökre olyan mint Fanni.. ez azért durva😂

Egy kicsit feltúrbózva😂

2016. jan. 25. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Jaa azt lehagytam😂... majdnem 3 évvel idősebb nálam is :)
2016. jan. 25. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Sára! Magasság miatt ... Kár hogy nem ora irtad a fanni nevet az a kedvenc nevem :3
2016. jan. 25. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok Sára. :D
2016. jan. 25. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Talán Fanni, de több konkrétum kellene.
2016. jan. 25. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindegyik lányról van jó véleményem is, rossz is. Talán Fanniban nem találok semmi rosszat, így ő kivétel és őt is választanám. De egyiket sem utasítanám el.
2016. jan. 25. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
hát nekem személy szerint Kriszti a legszimpatikusabb azzal a kivétellel hogy duci...nagyon nem birom a kövér lányokat... de minden más tulajdonsága pont olyan amilyet éppen keresek :D Fanni is nagyon szimpatikus talán ő nézhet ki a legjobban belsőre is tökéletes csak hát ha az én szemszögemből nézzük hozzám idős :D de amugy tökéletes a csaj :D Sára is bejön bár magasabb mint én ami ijesztő lenne szoval ha ugy nézzuk a dolgokat felejtős :D
2016. jan. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!